Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De Beertender is nog bruikbaar! | Tapbier | Thuistap

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Blog
  • De beertender is nog bruikbaar

De Beertender is nog bruikbaar!

27 september 2018 door Redactie Biernet

De Beertenderfusten zijn uit de schappen gehaald, maar de Beertender is gelukkig nog wel bruikbaar! Je kunt thuis nog steeds van heerlijk tapbier genieten met je oude, vertrouwde Beertender!

Krups Beertender

Beertenderfusten uit de schappen

Krups is in oktober 2012 gestopt met het produceren van de Beertender. Uiteindelijk besloot Heineken in 2016 dat het tijd was om de Beertenderfusten ook uit het schap te halen, omdat de vraag naar de Beertenderfusten sterk afnam. Dit was natuurlijk heel jammer voor de mensen die al de Beertender hadden gekocht, want dit maakte het product eigenlijk nutteloos.

Heineken had als alternatief ''The SUB" uitgebracht, wat ongeveer dezelfde werking heeft als de Beertender. Het nadeel hiervan was dat mensen nu een heel nieuw apparaat moesten aanschaffen als zij nog gebruik wilden maken van een thuistap, wat verontwaardigde reacties opleverde. Daarnaast vonden gebruikers van de Beertender de vaatjes voor The Sub (Torps van 2 liter) te klein.

De Beertender is nog bruikbaar!

Heineken Beertender TubeHet is heel erg zonde dat de speciale Beertenderfusten niet meer verkrijgbaar zijn, maar dit betekent niet dat je de Beertender meteen bij het vuilnis moet zetten! Er is namelijk een manier waardoor je je Beertender nog kunt gebruiken!

Online zijn er zogeheten ''Beertendertubes'' te koop die je kunt aansluiten op een Heineken tapvat. De Beertendertubes kan je aansluiten aan het vat tot je een klik hoort, daarna is het alleen nog maar het vat in de Beertender plaatsen en je kunt weer bier tappen! De Heineken tapvaten worden geleverd met een tapkraan, deze kun je weggooien en daar sluit je de Beertendertube aan. 

Waar verkrijgbaar?

Dan vraag je je natuurlijk af, waar zijn deze tubes en Heineken tapvaten verkrijgbaar? De tubes kun je gemakkelijk bestellen, bijvoorbeeld via Amazon. De Heineken tapvaten zijn verkrijgbaar in verschillende Nederlandese supermarkten, bijvoorbeeld bij Albert Heijn of Gall & Gall.

7 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

johan (gast) op 02-08-2019 om 13:02:51

hier in assen nergens et koop niet de tubes maar ook geen vaatjes johan

Hendri1956@gmail.com (gast) op 25-07-2019 om 15:59:27

2 uur geleden een gele vat merk Heineken naar jumbo Deventer, het Boreel,ingeleverd statiegeld van 5 euro.

Patrick (gast) op 13-07-2019 om 20:44:39

Hoi Is er ook nog een leeg vatje te krijgen 4 liter voor de biertender ik zou heel blij zijn gr

Jan Buurman (gast) op 22-05-2019 om 18:23:15

Zijn de hollandse beertenders van 4 L nu wel of niet bruikbaar. Of alleen de Franse!

Gerard Neervoort (gast) op 23-04-2019 om 17:11:05

Deze mail kreeg ik van Heineken.
Geachte heer Neervoort,


Hartelijk dank voor uw bericht.


Er zijn Beertender tubes beschikbaar die het mogelijk maken een tapvat van 5 liter, dat in de supermarkt te koop is, aan te sluiten op de Franse Beertender. In de Nederlandse Beertender passen alleen vaten van 4 liter dus de tapvaten zijn te groot voor de Nederlandse Beertender. Helaas is er geen adapter te koop die het mogelijk maakt een tapvat op de Nederlandse Beertender aan te sluiten.


Dit is een teleurstellend antwoord maar helaas kunnen wij u niet anders melden.


Als wij u verder ergens mee helpen dan vernemen wij het graag.


Met vriendelijke groet,


Monique Stolwijk

Heineken Consumer Contact

Zie meer reacties

Zie minder reacties