Krups Beertender

De Beertender is nog bruikbaar!

De Beertenderfusten zijn uit de schappen gehaald, maar de Beertender is gelukkig nog wel bruikbaar! Je kunt thuis nog steeds van heerlijk tapbier genieten met je oude, vertrouwde Beertender!

27 september 2018 om 14:33 - Geschreven door: Redactie Biernet


Beertenderfusten uit de schappen

Krups is in oktober 2012 gestopt met het produceren van de Beertender. Uiteindelijk besloot Heineken in 2016 dat het tijd was om de Beertenderfusten ook uit het schap te halen, omdat de vraag naar de Beertenderfusten sterk afnam. Dit was natuurlijk heel jammer voor de mensen die al de Beertender hadden gekocht, want dit maakte het product eigenlijk nutteloos.

Heineken had als alternatief ''The SUB" uitgebracht, wat ongeveer dezelfde werking heeft als de Beertender. Het nadeel hiervan was dat mensen nu een heel nieuw apparaat moesten aanschaffen als zij nog gebruik wilden maken van een thuistap, wat verontwaardigde reacties opleverde. Daarnaast vonden gebruikers van de Beertender de vaatjes voor The Sub (Torps van 2 liter) te klein.

De Beertender is nog bruikbaar!

Heineken Beertender TubeHet is heel erg zonde dat de speciale Beertenderfusten niet meer verkrijgbaar zijn, maar dit betekent niet dat je de Beertender meteen bij het vuilnis moet zetten! Er is namelijk een manier waardoor je je Beertender nog kunt gebruiken!

Online zijn er zogeheten ''Beertendertubes'' te koop die je kunt aansluiten op een Heineken tapvat. De Beertendertubes kan je aansluiten aan het vat tot je een klik hoort, daarna is het alleen nog maar het vat in de Beertender plaatsen en je kunt weer bier tappen! De Heineken tapvaten worden geleverd met een tapkraan, deze kun je weggooien en daar sluit je de Beertendertube aan. 

Waar verkrijgbaar?

Dan vraag je je natuurlijk af, waar zijn deze tubes en Heineken tapvaten verkrijgbaar? De tubes kun je gemakkelijk bestellen, bijvoorbeeld via Amazon. De Heineken tapvaten zijn verkrijgbaar in verschillende Nederlandese supermarkten, bijvoorbeeld bij Albert Heijn of Gall & Gall.

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Van noort (gast) op 19-12-2018 om 09:44:50

Ik heb van iemand de beertender gekregen. Nu heb Ik heb de tubes maar nu was mijn vraag hoeveel liter vaatjes kunnen erin. Kunnen er ook 6l vaatjes in. Of echt alleen 5liter vaatjes? Want wij zouden het lekker vinden om van bier te kunnen wisselen.
Hopelijk heeft iemand hier nog antwoord op.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!