Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beerwulf en The Sub van Heineken worden samengevoegd

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beerwulf en The Sub van Heineken worden samengevoegd

02 april 2019 om 13:09

Bierwebwinkel Beerwulf en de webshop van de Heineken thuistap The Sub worden samengevoegd. Dat betekent dat de Torps van The Sub straks bij Beerwulf verkrijgbaar zullen zijn.

Beerwulf en The Sub fuseren

Heineken dochters

The Sub webwinkel is in 2019 ondergebracht bij Beerwulf wat net als The SUB een dochteronderneming van Heineken is. De thuistaps en bijbehorende vaatjes (torps) zijn vanaf nu bij Beerwulf te koop. Met de samenvoeging van de twee dochterondernemingen zal de website van The Sub verdwijnen en zullen de taps en vaatjes voortaan via Beerwulf te bestellen zijn. 

Beerwulf bier

Lees ook

Beerwulf en The Sub fuseren

Beerwulf werd in het voorjaar van 2017 in Nederland gelanceerd en is inmiddels ook actief in Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Het aanbod van de online bierwinkel wordt binnenkort dus uitgebreid met producten van The Sub, zoals Sub thuistaps en de vaatjes waar het bier inzit (torps). De belangrijkste reden voor de samenvoeging is dat The Sub een sterke positie heeft op de Engelse markt, Beerwulf niet. Daarnaast wordt er voor The Sub weinig speciaalbier verkocht. Heineken hoopt met deze stap dat beide platformen van het verkeer van elkaar kunnen profiteren.

The Sub thuistap