Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bejaarde ontsnapt om bier te drinken

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bejaarde ontsnapt om bier te drinken

11 januari 2013 om 14:40

In München is een bejaarde man van 94 jaar uit het ziekenhuis ontsnapt omdat hij een lekker biertje wilde gaan drinken in één van de vele bierlokalen die de stad rijk is. Dit ter ere van zijn verjaardag.

Bierpul

De 94-jarige Duitser lag in het ziekenhuis maar was van mening dat dit geen leuke plek was om zijn verjaardag te vieren. Hij besloot dat hij veel liever een biertje wilde drinken in één van de vele café's die de stad rijk is, en hij bevrijde zichzelf uit zijn ziekenhuisbed.

Lees ook

De hoogbejaarde man werd door een oplettende reiziger opgemerkt bij een metrostation. De man viel nogal op vanwege zijn verdwaasde blik en de naald van het infuus die nog in zijn hand zat. De voorbijganger begeleidde de man naar het metropersoneel die vervolgens de politie inschakelde.

"Na een paar telefoontje kwamen we erachter dat de man hem gesmeerd was uit een kliniek", aldus de Duitse politie. "Hij zei dat hij op weg was om een biertje te drinken ter ere van zijn verjaardag."

Nadat de man door de agenten weer naar het ziekenhuis was gebracht kreeg hij van de doktoren toestemming om het door hem zo gewilde koude biertje alsnog te nuttigen.

Cookie instellingen