Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beste Bockbier van Nederland: D’n Ossebock

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beste Bockbier van Nederland: D’n Ossebock

29 oktober 2019 om 09:37

Bockbier D’n Ossebock van de Muifelbrouwerij is uitgeroepen tot beste Bockbier van Nederland. De brouwerij pakt hiermee voor de 3e keer op rij de titel met D’n Ossebock.

Dn Ossebock beste bockbier
D'n Ossebock
D'n Ossebock flesje en glas

Opnieuw het beste Bockbier!

De Muifel flikt het weer! Voor de derde keer op rij is het bockbier D’n Ossebock van de Muifelbrouwerij uitgeroepen tot Beste Bockbier van Nederland. Een prestatie van formaat waarmee de craft brouwerij uit Oss grote brouwers zoals La Trappe, Bavaria, Amstel, Jopen en Texelse (om er maar een paar te noemen) achter zich laat.  D

Lees ook

Meesterbrouwer is trots

Tijdens de uitreiking van het de medailles op 28 oktober in het Mercure Amsterdam City was de meesterbrouwer Martin van de Muifelbrouwerij uiteraard ook aanwezig. “Wat een enorme eer om weer een jaar lang de titel Beste Bockbier van Nederland te mogen voeren. We wonnen de prijs al in 2016, in 2017 werd de wedstrijd niet georganiseerd, we wonnen opnieuw in 2018 en nu zijn we wederom de trotse winnaar!”

Bockbier competitie

De wedstrijd Beste Bockbier van Nederland wordt georganiseerd door Bierconsumentenvereniging PINT en slijterijketen Mitra. Er zijn circa honderd bockbieren gekeurd door een professionele jury van gecertificeerde keurmeesters onder leiding van Derek Walsh. Er zijn prijzen uitgereikt in drie categorieën (Donker Bock tot 7%, Dubbelbock/Sterke Bock en Speciaal Bock) waarbij D’n Ossebock van de Muifelbrouwerij meedeed in de moeilijkste klasse (Donker bock tot 7%). Benieuwd hoe D'n Ossebock smaakt?

Cookie instellingen