Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier van AB InBev tijdens WK 2018

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier van AB InBev tijdens WK 2018

27 maart 2017 om 13:20

Brouwerij AB InBev heeft de exclusieve rechten gekregen om bier te mogen verkopen tijdens het WK 2018 dat in Rusland plaats zal vinden. 

Oranjefans houden natuurlijk van een biertje, maar die zullen volgend jaar waarschijnlijk thuis zitten!

Bier van AB InBev tijdens WK 2018
Bud King of Beers
bud logo The King of Beers

Een belangrijk element tijdens een voetbalwedstrijd is natuurlijk bier! Daarom willen grote merken hun bier verkopen tijdens de FIFA World Cup oftewel het WK voetbal. AB InBev is het uiteindelijk gelukt om het alleenrecht te krijgen om bier te schenken tijdens het WK van 2018. 

WK 2018 in Rusland

Het aankomende wereldkampioenschap voetbal wordt georganiseerd in Rusland in 2018 en AB InBev is de gelukkige brouwer die in 2018 exclusief het bier mag schenken!

De brouwer stuurt het Amerikaanse Budweiser en het Russische Klinskoye naar het WK 2018. AB InBev denkt dat de bierverkoop in de daarop volgende jaren in Rusland tot wel zes procent zal toenemen. Ze baseren dit idee op eerdere ervaringen tijdens vorige voetbaltoernooien. 

Budweiser

Geen bier op WK 

Lees ook

AB InBev heeft/had ook sinds 2011 al een contract staan voor het WK in 2022 in Qatar. maar het land heeft besloten dat er tijdens dat WK geen bier geschonken mag worden om rellen en ongeregeldheden te voorkomen. Het contract tussen de FIFA en AB InBev komt nu dus op losse schroeven te staan. 

Cookie instellingen