Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tijdschrift Panorama lanceert eigen bier | Schotwond

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier van Panorama

04 december 2017 om 14:49

Het Nederlandse tijdschrift Panorama heeft een eigen bier op de markt gebracht. Een speciaalbier met de naam 'Schotwond', zij noemen het zelf een gevaarlijk lekker bier. 

Schotwond header image
Brouwerij TROOST in de pijp
Brouwerij TROOST logo

Panorama bier

Panorama is een van de meest gelezen mannenbladen in Nederland. Artikelen waar mannen zich voor interesseren voeren de boventoon en bier past daar ook tussen, ook al drinken vrouwen steeds meer bier. Panorama heeft nu zijn eigen bier genaamd Schotwond op de markt gebracht met hulp van Brouwerij Troost.

Het soort bier 

Panorama wou een laagdrempelig winterbier maken die ook voor de niet vergevorderde bierdrinker een ware traktatie is. Het bier werd gebrouwen met het motto: ''Welke stijl het is maakt niet uit, zolang het maar een lekker bier is.''. En het is een lekker winterbier geworden, ideaal op een koude winterdag.

De smaak en geur

De geur van dit bier is zoetig, met tonen van karamel en vers fruit. De smaak van het bier zelf is ook zoetig met een fijne moutige en hoppige smaak. De tonen van de geur zijn ook terug te vinden in de smaak van het bier. De afdronk is rond en mooi bitter.

Lees ook

Het bier is te koop bij beerwulf en een groot deel van de opbrengst gaat naar een nog nader te bepalen goed doel. Het speciaalbier is exclusief verkrijgbaar bij Beerwulf.com.

Panorama schotwond etiket