Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier voor benzine

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier voor benzine

08 maart 2012 om 09:55

Een tankstation en een supermarkt zijn een ludieke actie gestart tegen de hoge brandstofprijzen.

De eingenaren van een Shell tankstation en een Jumbo supermarkt  vinden de hoge brandstofprijzen "bezopen" en willen de consument daarom op toepasselijke wijze compenseren. Wie tussen 7 en 20 maart minimaal 20 liter tankt bij een Shell tankstation aan de Enterseweg in Goor spaart 2,50 euro op een krat Grolsch bij de plaatselijke Jumbo supermarkt.

Lees ook

Voorzitter Ewout Klok van de BETA vindt het een briljant idee als pomphouders via spaaracties korting op kratten bier aanbieden. Deze kratjes moeten dan wel in de supermarkt worden afgehaald. Klok gaat het idee, dat van een pomphouder in Goor afkomstig is, voorleggen aan het bestuur en eventueel in praktijk brengen onder de leden.

Volgens de voorzitter legt pomphouder Hoek de vinger precies op de zere plek.”Ik vind deze actie echt briljant. Nu kunnen klanten zelf ervaren hoe belachelijk het is dat ze met een kortingsbon naar de supermarkt moeten rijden om daar een kratje bier te halen. Terwijl we dat eigenlijk gewoon in de tankshop moeten kunnen verkopen. Ik wou dat ik op het idee was gekomen.”

Cookie instellingen