Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Biercafé De Bonte Koe brengt eigen bier uit: Kalverliefde

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Biercafé De Bonte Koe brengt eigen bier uit: Kalverliefde

26 april 2013 om 11:44

Vanaf 25 april stroomt bij Biercafé De Bonte Koe uit Purmerend 'Kalverliefde' uit de tap. Een speciaal gebrouwen blond bier met 7,2% alcohol.

Biercafé De Bonte Koe
SNAB logo
Kalverliefde logo

Kalverliefde

Kalverliefde is, een speciaal voor Biercafé De Bonte Koe gebrouwen, blond bier. Het is licht troebel en bevat Nieuw-Zeelandse hop met een alcoholpercentage van 7,2%.  Het speciaal bier wordt gebrouwen door brouwerij SNAB, die hun Proefbrouwerij in het Belgische Lochristi hebben gevestigd. 

Lees ook

De brouwer heeft gekozen voor een blond bier van hoge gisting met een licht bittertje en is volgens eigenaren Huub en Linda Arents van De Bonte Koe heel het jaar doordrinkbaar. Het bier wordt zelfs geschonken in een speciaal glas met eigen viltje en tafelkaartje!

Bier van de Maand

Vanwege de introductie van Kalverliefde is het bier heel de maand mei Bier van de Maand. Dit betekend dat het bij alle 42 cafés die zijn aangesloten bij de Alliantie van Biertapperijen van de tap verkrijgbaar zal zijn. Er is daarom een start hoeveelheid van meer dan 7.000 liter Kalverliefde van het eerste brouwsel. 

Cookie instellingen