Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier koeriers in Nederland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierkoeriers in Nederland

16 mei 2011 om 14:24

Op Biernet.nl staat sinds kort een nieuwe sectie met een overzicht van bierkoeriers.

bierkoerier

bier auto heineken van de bier koerier Niks is erger dan dat de koelkast leeg is en je geen bier meer kunt drinken. Vooral met veel vrienden over de vloer of bij een feestje is dit natuurlijk een rampsenario! Maar geen nood, want de laatste jaren zijn er verschillende bier koeriers in Nederland gevestigd. Als je bier op is dan kun je bij een bierkoerier bestellen en deze komt dan, aan de deur, je kratje bier bezorgen!

Lees ook

In samenwerking met www.thuisbezorgd.nl hebben we een overzicht gemaakt van ongeveer 20 bier koeriers die op dit moment in Nederland bier en andere dranken bezorgen. Bij elke koerier is het mogelijk om zowel contant als via Ideal te betalen. In het overzicht staan ook de openingstijden en je kunt per stad bekijken welke bier koeriers er bezorgen. Bier laten bezorgen door een biertaxi is natuurlijk wat duurder dan dat je je bier in de supermarkt koop, maar het is nog steeds goedkoper dan een biertje in horeca.

Er komen steeds meer bierkoeriers bij, en alle bedrijven zullen we op Biernet vermelden. Kijk op www.biernet.nl/bier/koerier voor het overzicht.

Cookie instellingen