Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Biernet lanceert nieuwe app voor de iPhone en iPad

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Biernet lanceert nieuwe app voor de iPhone en iPad

12 februari 2013 om 12:00

Onderweg naar de supermarkt en benieuwd welk bier in de aanbieding is of in de kroeg en geen inspiratie wat te bestellen? Met de Biernet App heb je al deze informatie onder handbereik!

Biernet app hoofdmenu

Nieuwe applicatie

De Biernet App is een overzichtelijke app met informatie over bier-gerelateerde onderwerpen. Het hoofdmenu heeft zes knoppen: merken, aanbiedingen, brouwerijen, koeriers, agenda en nieuws. Ook is het mogelijk om via de app contact op te nemen met de redactie van Biernet. De nieuwe app is een update van een eerdere versie: de Goedkoopbier app.

Lees ook

Beschikbaarheid

De app, die afgelopen vrijdag live is gegaan, is in eerste instantie alleen beschikbaar voor de iPhone en de iPad. Aan een versie voor Android wordt momenteel hard gewerkt! De app is gratis te downloaden in de iTunes Store.

Mogelijkheden

Vanuit het hoofdmenu kun je gemakkelijk navigeren naar informatie over meer dan 370 biermerken. Verder zijn de actuele bier aanbiedingen in een handig overzicht te bekijken. De pagina’s brouwerijen, koeriers, agenda en nieuws zijn beschikbaar in de volgende updates: meer dan 2100 brouwerijen, diverse evenementen op het gebied van bier en een overzicht van bierkoeriers. Handig wanneer je zelf geen zin hebt om met kratten te sjouwen!

Toekomstige updates

Momenteel is de Biernet App alleen beschikbaar voor het besturingssysteem iOS 6.1. Aan het einde van deze week zal de app beschikbaar zijn voor alle besturingssystemen van Apple. In de toekomst zal het mogelijk worden om je voorkeuren op te slaan. Je kan instellen welke merken favoriet zijn en van welke supermarkt je de aanbiedingen wilt zien. Ook kan je straks teruglezen per biermerk wat de smaak is.

           

Download de gratis Biernet App: 

Cookie instellingen