Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierprijzen tijdens carnaval | Carnaval 2020

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierprijzen tijdens carnaval 2020

21 februari 2020 om 15:13

Carnaval staat weer op de stoep en dat betekent feesten! Maar wat betaal je voor een pilsje tijdens dit grote feest? Wij hebben de feiten op een rijtje gezet.

Carnaval intoch // Pixabay

Bierprijzen tijdens carnaval 2020

Carnaval wordt ieder jaar grootst gevierd in bepaalde delen van Nederland. Het feest krijgt steeds meer aandacht en groeit daarom ook snel. Naast dat de populariteit van het feest ieder jaar stijgt, stijgen de prijzen voor de drankjes van de feestgangers ook. Wat betaal je voor een pils?  

Wij hebben een overzicht gemaakt met de gemiddelde prijs die je betaalt in en rondom de grote carnavalsteden. Eerder dit jaar bleek al dat de grote pilsbrouwers opnieuw de prijzen voor de horeca hebben verhoogd. Hier zien we dat je voor een pilsje in de kroeg inmiddels zo'n €3,- betaalt.

Lees ook

Ondernemers denken daar anders over tijdens carnaval, ze willen het bier het liefst goedkoper aanbieden, maar helaas is het in sommige gevallen niet meer mogelijk. Als er rekening moet worden gehouden met de andere kosten die komen kijken bij het organiseren van een evenement of feest, dan worden de prijzen voor drankjes hoger. Deze prijs wordt vaak te hoog  gevonden door de carnaval vierende menigte. Daarom kan je bij de meeste evenementen of cafés goedkoper bier halen tijdens de carnavalsfestiviteiten. 

Nog op zoek naar leuke gadgets voor carnaval of ben je juist nog op zoek naar goedkoop bier