Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Biertunnel verbindt café De Hazeburg en bierwinkel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Biertunnel verbindt café De Hazeburg en bierwinkel

23 maart 2015 om 12:00

In Ermelo verbindt de bierwinkel middels een biertunnel speciaalbiercafé De Hazeburg. De ondergrondse tunnel is uniek in zijn soort!

Biertunnel maken
Burg bieren logo
Burg bierbrouwerij header

Bierliefhebbers kunnen straks kiezen uit een assortiment van maar liefst 1.500 verschillende bieren bij speciaalbier café De Hazeburg in Ermelo. Een ondergrondse biertunnel, geheel zelf gebouwd, zorgt voor een directe verbinding tussen de bierwinkel en het café. Er komt een bon uit de printer, het bier gaat op transport van winkel naar café, onderweg gaat het in de koelmachine en binnen een mum van tijd heb je een perfect gekoeld speciaalbier in het café. 

Burg Bieren Bierwinkel, Burg Bier Brouwerij en speciaalbier café De Hazeburg bestaan deze maand 20 jaar en dat wordt de komende 20 weken groots gevierd!

Lees ook

Winkel, Brouwerij en Café De Hazeburg

Naast café De Hazeburg in Ermelo staat een eigen brouwerij ´Burg Bier Brouwerij´ en daarnaast één van de grootste bierwinkels van Nederland. In 1995 begon Jan van Wilgenburg in zijn winkel een kleine hobby brouwerij. Nu 20 jaar later heeft de brouwerij een capaciteit van 700 liter per brouwsel en worden er eigen bieren gebrouwen als Veluws Blond, Veluws Bruun, Tripel-B en Gulle.

Ook het assortiment van Burg Bieren Bierwinkel blijft groeien. Waar het ooit begon met 500 verschillende bieren, hebben liefhebbers nu de keuze uit ruim 1500 verschillende bieren. Dankzij de zelf gebouwde biertunnel kunnen straks al deze bieren naar het café worden vervoerd. Café De Hazeburg mag zich dan het grootste biercafé van Nederland noemen. Een langgekoesterde droom van eigenaren Jan en zijn dochter Tineke van Wilgenburg.

Onthulling biertunnel

De komende 20 weken staan in het teken van het 20-jarig jubileum van Burg Bieren in Ermelo. In deze 20 weken zijn er veel festiviteiten rondom de bierwinkel en het café, met als hoogtepunt de Grand Opening van de biertunnel. De exacte datum van de opening is nog niet bekend.

De bouw van de biertunnel is via de Facebookpagina te volgen.

Cookie instellingen