Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierviltjes tegen comazuipen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierviltjes tegen comazuipen

09 december 2008 om 12:30

In Duitsland worden bierviltjes ingezet tegen het fenomeen Comazuipen. Ze zien er niet heel smakelijk uit...

Bierviltjes tegen comazuipen

Miljoenen bierviltjes in kroegen en andere uitgaansgelegenheden krijgen een aansprekende tekst met foto op de bierviltjes. Het lijkt een beetje op de foto's van sigaretten pakjes. Hierdoor moeten diegene die lekker een biertje drinkt worden ontmoedigd om er te veel te nemen.

" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }" data="http://www.kewego.com/swf/p3/epix.swf" debugtrace="function () { return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }" height="300" id="iLyROoafJvzn" jskewegocmd="function () { return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }" name="iLyROoafJvzn" type="application/x-shockwave-flash" width="400">

Lees ook

Hier een paar voorbeelden van de viltjes:

Tja, een kerel die over zich zelf heeft gekotst nodigt natuurlijk niet echt uit om lekker te drinken. Het zijn dan ook zeker niet de smakelijkste bierviltjes. Dan weten wij wel wat leukers. Zo kun je op de website van YourSurprise zelf onderzetters maken, met je eigen foto :) Kijk, dat drinkt toch een stuk fijner.

Cookie instellingen