Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bingo Brouwerij De Eeuwige Jeugd | Horeca Bingo

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bingo door Brouwerij De Eeuwige Jeugd

10 april 2020 om 12:23

Brouwerij De Eeuwige Jeugd organiseert vanavond om 19.00 uur een online bingo om de Nederlandse Horeca te steunen. Voor 10 euro kun je deelnemen!

Disco Bingo | Brouwerij De Eeuwige Jeugd
Brouwerij De Eeuwige Jeugd

Verlengde maatregelen

Door het verlengen van de maatregelen omtrent COVID-19 zullen de deuren van de horeca in Nederland nog langer gesloten moeten blijven. Om de horeca te steunen organiseert Brouwerij de Eeuwige Jeugd een virtuele HORECA DISCO BINGO. 

Online Bingo

Brouwerij de Eeuwige Jeugd Het idee is simpel. Voor 10 euro kan iemand meespelen. Die 10 euro? Die sturen ze door naar de favoriete kroeg of restaurant van de deelnemer, samen met een lief berichtje. De deelnemers van de bingo een leuke avond, de horeca een hart onder de riem! 

Lees ook

Vanavond om 19.00 zal er via een livestream vanuit de Tapperij een virtuele muzikale Bingo plaatsvinden om het geld op te halen voor de Nederlandse Horeca. Een normale bingo is met een kaart met cijfers, deze kaart zal vol staan met hits van alle tijden. Hoort iemand tijdens de online disco een nummertje van zijn of haar kaart: strepen maar! 

Naast het steunen van de horeca kan je prijzen winnen en vooral even een avondje afleiding en plezier, Binnen is Winnen. 

Binnen is Winnen

De bestelde bingokaart krijg je per post thuis gestuurd en verder hoeft men alleen nog maar vanavond om 19.00 uur achter de computer te gaan zitten en te genieten van de virtuele muzikale HORECA DISCO BINGO. Voor info en de aanschaf van de bingokaart: www.binneniswinnen.nl.