Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bird Brewery | speciaalbier Crow Funding | crowdfunding

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bird Brewery lanceert speciaalbier Crow Funding

28 augustus 2018 om 10:30

Bird Brewery lanceert deze week speciaalbier Crow Funding. Met het bier vragen zij aandacht voor de crowdfunding voor hun proeflokaal House of Bird in Diemen.

Crow Funding bier van Bird Brewery
Bird Brewery Ralph en Rik
Bird brewery logo

Crow(d)Funding: start 4 oktober

Het blonde, frisse bier Crow Funding (5,2%) is geïnspireerd op het bos. De toevoeging van dennentoppen, aardse hoppen en de frisse smaak geven een bosrijk karakter. Toegankelijk, maar bijzonder.

Bird Brewery Met het bier vragen brouwers Rik en Ralph aandacht voor hun aankomende crow(d)funding voor proeflokaal House of Bird. "Op dierendag - 4 oktober - starten we officieel met onze crowdfunding. Natuurlijk vinden we het leuk om daar zoveel mogelijk mensen bij te betrekken", vertelt Ralph. "En als brouwers is een bijzonder bier uitbrengen dan toch een logische en vooral hele leuke keuze?"

"We kwamen al snel op het idee om de het bos als inspiratie te nemen. Dat is goed uitgepakt. Fris, hoppig en uniek", aldus Rik. "Met de crowdfunding lijkt het ook goed te komen. De eerste reacties zijn fantastisch en via onofficiele kanalen hebben we nu al toezeggingen voor ongeveer 200.000 euro. En we zijn nog niet eens gestart."

Lees ook

House of Bird

Bird Brewery won eerder dit jaar een aanbesteding van Staatsbosbeheer voor een horecazaak in het Diemerbos. Het proeflokaal House of Bird wordt een plek in het Diemerbos waar mensen kunnen genieten van de natuur, speciaalbier, duurzaam eten en bijzondere activiteiten.

Met de bijzondere Forest Ale geven de brouwers alvast een voorproefje. Door de geur van dennennaalden, een frisse smaak en subtiele aardse tonen waan je je midden in het bos.

De officiële crowdfunding start op 4 oktober. Wil jij echter als allereerste toegang tot Limited Crowdfunding Rewards, speciale aanbiedingen en het plan van aanpak nu al in de mail? Wees er dan als de kippen bij en meld je aan via houseofbird.nl/crow-funding.

House of bird

Cookie instellingen