Bird Brewery Crowdfunding

Bird Brewery vliegt voorbij 50% in crowdfunding

De crow(d)funding van Bird Brewery heeft intussen ruim 50% van het streefbedrag opgehaald voor proeflokaal House of Bird. Er is door 202 mensen intussen €268.263,- geïnvesteerd.

16 november 2018 om 09:18


Streefbedrag voor proeflokaal

House of Bird wordt een plek in het Diemerbos waar mensen kunnen genieten van de natuur, speciaalbier, duurzaam eten en bijzondere activiteiten. Het doel is om de deuren in 2019 te openen. 

In de aankomende periode hopen de brouwers het streefbedrag van €500.000,- op te halen om hun droom waar te maken. Investeer nu en ontvang een effectief jaarrendement van 4,9% en een aantal bijzondere extra’s!

House of Bird wordt opgericht

Veel vertrouwen

De campagne vliegt na ruim een maand voorbij de 50% van het streefbedrag. ‘We liggen op schema, maar moeten nu wel blijven zorgen dat het bedrag blijft oplopen’, aldus Ralph.

Wij organiseren zelf allerlei activiteiten, maar merken dat het netwerk van de crowdfunders nu ook steeds belangrijker is. Het is super om te zien dat zij vrijwel allemaal actief hun persoonlijke contacten motiveren om ook te investeren. Zo lopen er ineens niet twee, maar tweehonderd ambassadeurs. En dat helpt. Als zij allemaal één iemand vinden die hetzelfde investeert, dan zijn we er!

Natuurlijk is een crowdfunding erg spannend, maar gelukkig ook leuk. ‘We krijgen heel erg veel positieve reacties en mensen denken actief mee over de invulling. Dat geeft enorm veel energie’, vertelt Rik.

Het is fantastisch dat al ruim 200 mensen hun eigen geld investeren in onze plannen. Natuurlijk bieden we met een effectief jaarrendement van 4,9% ook een goede investeringsmogelijkheid, maar dat zoveel mensen vertrouwen hebben in de plannen geeft een fantastisch gevoel. Nu op naar de 100%.’

Bekijk de pagina van de House of Bird Crowdfunding voor meer informatie!

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bud light

Bud Light Super Bowl 2018
Budweiser heeft tijdens de Super Bowl 2018 een commercial voor Bud Light geïntroduceerd. De commercial speelt zich af in de middeleeuwen en gaat over de Bud Knight.

Meer reclames van Bud light

Laatste reacties