Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bokbierfestival in Groenlo

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bokbierfestival in Groenlo

03 oktober 2007 om 12:37

Traditiegetrouw wordt in het vierde kwartaal het jaarlijkse bokbierseizoen geopend met een festival in de binnenstad van Groenlo. Het betreft hier een activiteit die standaard voorkomt op de jaarkalender van de Groenlose Horecavereniging. Dit jaar vindt dit gebeuren plaats op vrijdag 5 oktober in de binnenstad van Groenlo.

Bokbierfestival in Groenlo

Groenlo kent al bijna twintig jaar het avondvullende bierfestijn. Het idee om destijds een begin te maken met het festival, kwam uit de koker van de toen nog in Groenlo gevestigde bierbrouwer Grolsch in samenwerking met de plaatselijke horeca.

De verhuizing van Grolsch naar Boekelo heeft daar geen verandering in gebracht. Ondanks de vele activiteiten die er gedurende het gehele jaar door de Groenlose Horecavereniging en anderen worden georganiseerd, is dit festival iedere keer weer een festijn waar met name de echte bokbierliefhebber naar uitkijkt. Maar natuurlijk zijn ook belangstellenden, die voor de eerste keer kennis willen maken met het bokbier, van harte welkom op het festival.

Aan het Grolse bokbierfestival 2007 nemen diverse plaatselijke horecabedrijven deel. In alle deelnemende zaken wordt gezorgd voor muziek en ander entertainment. De gecontracteerde bandjes beginnen te spelen om 20.30 uur en sluiten af om 1.00 uur.

Tijdens het festival zijn er optredens van diverse bands:
- Buddy X Blues in de Temple Bar van City Lido,
- Big Bucks & Easy Money in Bar De Blitz,
- Meneer Pau in Bar De Brouwerij,
- Brothers in Arms in Bar De Lange Gang,
- M&M Partyband in Café-Restaurant Wissink,
- Bone Lazy in Bar-Restaurant Pepijn,
- de Volendamse zangeres Thilly in Café-Hotel Pot,
- Trio Fun Addygts in Café De Kroon.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties