Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Boston Beer Company presenteert: Bier voor hardlopers

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Boston Beer Company presenteert: Bier voor hardlopers

20 maart 2019 om 10:47

Boston Beer Company presenteert een bier speciaal voor hardlopers. Een golden ale bier met 4 procent alcohol en het wordt gebrouwen met himalaya-zeezout.

Boston Beer Company presenteert: Bier voor hardlopers

Boston Beer Company

De Amerikaanse brouwerij Boston Beer Company is biersponsor van de Boston Marathon. De brouwerij heeft daarom een bier gebrouwen voor de hardlopers en andere sportievelingen onder ons. Brouwer Jim Koch en marathonverteraan Bill Rodgers vonden samen een goed idee om de sporters te belonen met een biertje zonder er enig schuldgevoel over te hebben. 

Lees ook

26.2 Brew

Boston Brewing Company 26.2 Brew Boston Beer Company presenteert hun 26.2 Brew. Dit bier is een golden ale speciaal gebrouwen voor de hardlopers onder ons en bevat maar liefst 4 procent alcohol. Het bier wordt ook gebrouwen met Himalaya-zeezout en koriander. Het zeezout bevat elektrolyten, waardoor je lichaam snel wordt  gehydrateerd. Dit bier bevat 9 gram koolhydraten en 120 calorieën. 

Een biertje als beloning zorgt zeker voor motivatie om door te rennen voor de echte sporters en bierliefhebbers onder ons! Wist je dat er ook een hardloopwedstrijd bestaat waarbij het een belangrijk onderdeel is om bier te drinken