Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brabantse stadsbrouwerijen slaan slag in de virtuele bierwereld

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brabantse stadsbrouwerijen slaan slag in de virtuele bierwereld

01 mei 2020 om 15:04

Stadsbrouwerij 013 en Stadsbrouwerij Eindhoven koken met dezelfde passie als dat ze bierbrouwen. De brouwerijen slaan hun slag in de virtuele bierwereld!

Tilburg stadsbrouwerij 013
Witte Koning Logo
Tilburg stadsbrouwerij 013

Bestelservice stadsbrouwerijen

In maart 2020 heeft de Nederlandse regering besloten om de horeca tijdelijk dicht te gooien. Dit om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. De deuren sluiten, een nachtmerrie voor iedere ondernemer. Stadsbrouwerij 013 en Stadsbrouwerij Eindhoven, wat tegenwoordig onder de naam 100 Watt opereert, moesten er ook aan geloven.

Nadat de brouwers de tranen uit hun ogen hadden gewreven, hebben ze een “omdenk sessie” gehad met het team. Ze kwamen al snel tot de conclusie: als de gasten niet naar de brouwerij toe kunnen komen, dan moet het bier maar bij hen thuis komen!  100 Watt

Virtuele proeverijen en meer...

Zodoende zijn de stadsbrouwerijen gestart met virtuele proeverijen. Deze zijn te koop bij fysieke én virtuele verkooppunten. Zo helpt iedereen elkaar door deze moeilijke tijd heen, want er kan geen los bier gekocht worden bij Stadsbrouwerij 013. Bij de bestelling voor de proeverij krijgt men vier speciaalbieren, een luxe bierglas, toegang tot de proeverij + kookworkshop en nog vele gave vouchers!  

De brouwers kregen laaiend enthousiaste reacties! Men proefde samen 013 en 100 Watt bieren met elkaar op de bank, op anderhalve meter afstand, via Skype of ze gaven deze belevenis cadeau aan iemand! De brouwerijen waren erg blij met al deze positieve reacties. Zelfs zo blij dat ze deze lijn, in de virtuele bierwereld, voort gaan zetten! De brouwerijen melden dat er nog veel leuke dingen aan gaan komen.  borrelplank

Lees ook

Ultieme bierbeleving

De stadsbrouwerijen ontdekten dat liefhebbers ook hun ambachtelijke gerechten misten. De brouwerijen koken namelijk met dezelfde passie als dat ze bier brouwen. Niks is beter dan lekkere gerechten met mooie bijpassende bieren! Daarom wilden de brouwerijen deze ultieme bierbeleving met de mensen thuis delen.

Zodoende zijn ze gestart met twee webshops waar men zelf alles kan samenstellen. Eén webshop van Stadsbrouwerij 013 en een webshop van 100 Watt. Op beide webshops staat per bier of gerecht advies zodat je de perfecte match kunt maken. Daarnaast zitten de bierkenners van Stadsbrouwerij 013 en 100 Watt dagelijks achter de chat om men te adviseren of vragen te beantwoorden.  Stadsbrouwerij 013

Tafeltje Vol

Waar de brouwerijen echt bekend om staan is hun “Tafeltje Vol”. De naam zegt het al; een tafel vol met 12 heerlijke gerechtjes! Uiteraard te bestellen met een biermatch pakket voor de ideale foodpairing.

Naast deze topper verkopen ze ook losse gerechtjes en borrelboxen met bijvoorbeeld bierkazen, bierworstje, brood bereid met bierbostel, biersiroop. Om het af te maken krijg je alle tools zoals viltjes, servetjes, receptenboekje en een hele gave placemat. Aan alles is gedacht om voor jouw de juiste beleving thuis te kunnen creëren.  Tafeltje Vol

De brouwerijen hebben de smaak te pakken en bruist van de creativiteit! Op beide locatie’s hebben ze nog veel ideeën op de plank liggen zodat ze dit nog verder kunnen gaan uitbreiden. De brouwers kunnen uiteraard niet wachten om weer open te gaan maar zijn blij dat ze op deze manier toch een klein beetje van het Stadsbrouwerij-concept kunnen delen met hun trouwe gasten.

Cookie instellingen