Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brand introduceert nieuw speciaalbier: India Pale Ale

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brand introduceert nieuw speciaalbier: India Pale Ale

09 januari 2015 om 16:14

Brand en Jeroen Free presenteren de Brand India Pale Ale (IPA), het nieuwste speciaalbier uit de Brand Brouwerij. 

brand ipa
Brand Brouwerij
Brand IPA

Jeroen Free won in mei 2014 de derde editie van de Brand Bierbrouwwedstrijd. Een droom ging in vervulling, deze zomer brouwde hij in de brouwerij in Wijlre samen met de brouwmeesters van Brand zijn eigen India Pale Ale. De eerste slok van Jeroen? “Zoals ik het voor ogen had: de frisse, fruitige geur van mango, krachtige smaak van citrus met bitter fluweelzachte afdronk. Heerlijk! Fantastisch dat mijn IPA straks in de winkel staat en in het café gedronken kan worden.”

brand ipaMarc Scholten, marketing manager Brand Bier: “De bieren van Brand worden gekenmerkt door een uitgesproken smaak.

Lees ook

De BRAND IPA van Jeroen is gebrouwen met cascade-, citra- en amarillo hop en valt op door het mooie hopkarakter en dito afdronk. De combinatie van fruitige hoparoma’s en bittere smaken zijn helemaal in balans. Vanwege het hoppige karakter past deze IPA uitstekend in het aanbod van de speciaalbieren van Brand.”

Verkrijgbaarheid

Brand IPA is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij de Brand horecazaken en vanaf februari bij de overige horeca. In maart kan Brand IPA worden gekocht bij de slijterijen en supermarkten.