Brand introduceert nieuw speciaalbier: India Pale Ale

brand ipa

09 januari 2015 om 16:14
Brouwen | Biermerken

Brand en Jeroen Free presenteren de Brand India Pale Ale (IPA), het nieuwste speciaalbier uit de Brand Brouwerij. 

Jeroen Free won in mei 2014 de derde editie van de Brand Bierbrouwwedstrijd. Een droom ging in vervulling, deze zomer brouwde hij in de brouwerij in Wijlre samen met de brouwmeesters van Brand zijn eigen India Pale Ale. De eerste slok van Jeroen? “Zoals ik het voor ogen had: de frisse, fruitige geur van mango, krachtige smaak van citrus met bitter fluweelzachte afdronk. Heerlijk! Fantastisch dat mijn IPA straks in de winkel staat en in het café gedronken kan worden.”

brand ipaMarc Scholten, marketing manager Brand Bier: “De bieren van Brand worden gekenmerkt door een uitgesproken smaak.

De BRAND IPA van Jeroen is gebrouwen met cascade-, citra- en amarillo hop en valt op door het mooie hopkarakter en dito afdronk. De combinatie van fruitige hoparoma’s en bittere smaken zijn helemaal in balans. Vanwege het hoppige karakter past deze IPA uitstekend in het aanbod van de speciaalbieren van Brand.”

Verkrijgbaarheid

Brand IPA is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij de Brand horecazaken en vanaf februari bij de overige horeca. In maart kan Brand IPA worden gekocht bij de slijterijen en supermarkten.

 

2 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Rob Sanders (gast) op 28-03-2015 om 15:19:52

Heerlijk fris en karaktervol bier. Gaat het zeker goed doen op een zomeravond.

WIM VAN VUGHT (gast) op 18-03-2015 om 10:15:45

HET IS NET OF ER EEN DUVELTJE OVER JE TONG PIEST .

Reclame van Bavaria Premium Pilsener

Al 298 jaar verfrissend
Bavaria viert haar 298-jarige bestaan met deze reclame. In de reclame zijn er twee glazen te zien waarin een heerlijk goudkleurig Bavaria pilsje wordt getapt.

Meer reclames van Bavaria Premium Pilsener

Laatste reacties