Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brand Bierbrouwwedstrijd 2019 | Winterbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brand op zoek naar het perfecte winterbier

13 december 2018 om 11:50

Het bier dat gebrouwen moet worden voor de Brand Bierbrouwwedstrijd 2019 is bekendgemaakt. Dit jaar worden thuisbrouwers uitgedaagd om het beste winterbier te brouwen.

brand: blijf proeven
Brand Brouwerij
Brand logo

Brand Bierbrouwwedstrijd

Tot en met 4 februari 2019 kun je je inschrijven als thuisbrouwer (18+) om mee te doen aan de brouwwedstrijd. Je moet 12 flessen vullen met jouw eigen winterbier en deze moeten voor vrijdag 8 maart 2019 ingeleverd zijn bij een inleverpunt in jouw regio.  

Winterbier

Brand Bierbrouwwedstrijd De Brand Brouwerij zoekt een speciaal winterbier. Donker van kleur en rijk van smaak. Daarnaast moet het een uitstekende balans hebben tussen moutzoetigheid, specerijen en fruitig/complex gist.

Lees ook

Het winterbier zou een warm gevoel moeten geven door de combinatie van de specerijen en de alcohol (niet hoger dan 9.0%). Jouw winterbier heeft een medium tot volle body. Bekijk de website van Brand voor meer informatie over de komende brouwwedstrijd. 

Winnaar

Het bier van de winnende thuisbrouwer zal door Brand op de markt gebracht worden en er zal een portret en de naam van de winnaar op het etiket komen te staan. Hierbij wint de brouwer van het beste winterbier ook nog €2500,-. Meld je snel aan om mee te doen met de bierbrouwwedstrijd van 2019! Afgelopen jaar won Jens van Riel de brouwwedstrijd door de beste Gose van alle inzendingen te brouwen.