Broodbier: Bammetjes Bier

Broodbier: Bammetjes Bier

Broodbier Bammetjes Bier is gebrouwen door restaurant Instock en bierbrouwerij Troost. Dit Weizen biertje kun je vanaf nu proeven bij restaurant Instock Utrecht.

10 juni 2017 om 10:00


Sinds vandaag breidt Instock uit met Bammetjes Bier! Bammetjes Bier is de zomerse opvolger van Pieper Bier en is ditmaal gemaakt van gered brood.

Voedselverspilling

Brood wordt op zuivel na het meest verspild in heel Nederland. Jaarlijks komt dit neer op zo'n 380 miljoen kilo brood. Bij het brouwen van Bammetjes Bier worden verschillende soorten brood gebruikt. Uiteindelijk red je met één biertje bijna twee boterhammen!

Bammetjes Bier

Restaurant Instock en bierbrouwerij Troost zijn erg blij dat het gelukt is om gered brood als ingrediënt voor Bammetjes Bier te gebruiken. Dit broodbier smaakt als een echte Weizen. Bammetjes Bier heeft een echt zomers karakter dat door haar bijzondere receptuur een lichte gisttroebele kleur heeft. Ook heeft Bammetjes Bier een hint van een banaan.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Dommelsch Pilsener

Duikboot
In deze commercial komt er een duikboot boven water op een wel heel bijzondere plek. De bemanning heeft zin in een Dommelsch.

Meer reclames van Dommelsch Pilsener