Brouwerij 't IJ brengt een nieuw bier uit: De Session IPA

Brouwerij 't IJ brengt nieuw bier uit: Session IPA

De Amsterdamse brouwerij 't IJ komt met een nieuw bier op de markt, namelijk de Session IPA. De Session IPA zal het negende biermerk zijn voor het vaste assortiment van de brouwerij. 

01 maart 2019 om 13:19


IJ Session IPA

Etiket van 't IJ De Session IPABrouwerij 't IJ heeft een bier gelanceerd dat inspeelt op de trends van tegenwoordig, namelijk een doordrinkbaar en lager alcoholisch bier.

Deze IJ Session IPA is een speciaalbier met maar 4% alcohol waardoor het makkelijker doordrinkbaar is. Het speciaalbier heeft een sterke persoonlijkheid met een zachte kant en daarnaast heeft de Session IPA ook een fruitig karakter.

De brouwerij heeft gekozen om het etiket van hun normale 'flagship' IPA terug te laten keren wat erg opvallend is. Het verschil is dat het etiket een gele achtergrond heeft. 

Bier brouwen

Brouwerij 't IJ heeft aandacht besteed aan het nieuwe biermerk en er een video aan gewijd. In het filmpje hieronder kan je in het kort zien hoe het bier wordt gebrouwen door de brouwerij. De Session IPA van Brouwerij 't IJ is vanaf half maart verkrijgbaar.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Budweiser

Budweiser Super Bowl 2019
Deze reclame van Budweiser is uitgebracht voor de Super Bowl 2019. Dit jaar gaat de reclame over het zo duurzaam mogelijk brouwen van bier.

Meer reclames van Budweiser

Laatste reacties