Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwland Biercompetitie 2015 winnaars

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Brouwland biercompetitie 2015 winnaars

Brouwland Biercompetitie 2015 winnaars

26 mei 2015 om 15:00

“Brouwerij Den Druppel” brouwt het Beste Hobbybier der Lage Landen, “De Goedheilige Mannen” wint titel Beste Studentenbier!

Brouwland Biercompetitie 2015 winnaars

Begin januari werd het startschot gegeven voor de Brouwland Biercompetitie 2015. Amateurbrouwers uit België en Nederland schreven zich in voor een spannende strijd om de titels van 'Beste Hobbybier' en 'Beste Studentenbier' der Lage Landen. 

Maandenlang experimenteerden de brouwers naar hartenlust en bogen ze zich over hun brouwketels en gistingsvaten om eind april hun flesjes in te leveren bij Brouwland. Daarna was het aan de professionele juryleden om in een voorronde de finalisten te selecteren. Tien teams haalden de selectie. Maar wie kaapte de overwinning weg aan de eindmeet?

 

Deze twee triomferende teams winnen elk maar liefst 500 liter van hun eigen bier, gebrouwen door een ambachtelijke brouwerij. Daarnaast wordt hun winnende bier drie maanden exclusief verdeeld in Delhaize verdeelpunten in België. 

Een lust voor het oog

De laatste opdracht voor de geselecteerde brouwers was een aantrekkelijk etiket ontwerpen voor hun bierflesjes. De smaak blijft uiteraard doorslaggevend, maar aangezien het oog ook wat wilt, kon je via Facebook op het mooiste etiket stemmen. Hierbij presenteert Brouwland Biercompetitie dan ook graag het winnende etiket!

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden

In de loop van de week vinden jullie op Brouwland Biercompetitie website een terugblik in beeld van de finale. Ook willen ze alle teams hartelijk bedanken voor hun deelname en inzet, alsook voor de vele leuke mailtjes en foto's die ze van jullie mochten ontvangen! 

Volgend jaar (opnieuw) een kans wagen? Schrijf je dan nu alvast in voor de editie van 2016. Dan houden zij jullie op de hoogte van onze bruisende competitie! 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties