Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brussels Beer Challenge 2017 aankondiging

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brussels Beer Challenge 2017 aankondiging

14 juni 2017 om 14:43

In oktober 2017 worden drie dagen lang bieren uit alle hoeken van de wereld geproefd door 85 internationaal gereputeerde bierkenners. De inschrijving opent 10 juli.

Brussels Beer Challenge 2017

De deelnemende bieren worden onderverdeeld in categorieën, gebaseerd op origine, typiciteit en stijl en vervolgens gewikt en gewogen. Op het einde van de drie degustatiedagen worden de beste bieren in elke categorie beloond met een gouden, zilveren of bronzen award.

Wallonië

De Brussels Beer Challenge keert voor de zesde editie terug naar Wallonië. De Waalse hoofdstad Namen wordt de gaststad van deze editie. Deze stad aan de samenvloeiing van Maas en Samber is alom gekend voor zijn imposant citadel, zijn belfort, het Felicien Rops Museum, ... en natuurlijk de knusse straatjes in het historische centrum.

Drie dagen bier proeven

Brussels Beer Challenge 2017 Drie dagen lang proeft een panel van 85 internationaal gereputeerde bierkenners 1400 bieren uit alle hoeken van de wereld. De deelnemende bieren worden onderverdeeld in categorieën, gebaseerd op origine, typiciteit en stijl en vervolgens gewikt en gewogen.

Lees ook

Op het einde van de drie degustatiedagen worden de beste bieren in elke categorie beloond met een gouden, zilveren of bronzen award. De degustaties vinden plaats in het iconische Oude Arsenaal in het centrum van de stad.

Deze professionele bierwedstrijd is een unieke opportuniteit voor alle bierproducenten om zich te meten met de allerbeste internationale en Belgische brouwers.

Bieren inschrijven

Vanaf 10 juli is de inschrijving open op www.brusselsbeerchallenge.com en kunnen bieren worden opgegeven. Op 20 november 2017 zal de bekendmaking zijn van de beste bieren die hebben deelgenomen aan de Brussels Beer Challenge 2017. 

Cookie instellingen