Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Crowdfunding Frontaal bereikt mijlpaal

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Crowdfunding Frontaal bereikt mijlpaal

03 oktober 2018 om 13:14

De crowdfunding van Brouwerij Frontaal uit Breda heeft een mooie mijlpaal bereikt. In een maand tijd haalden zij €250.000 op, de helft van het streefbedrag.

Glas Frontaal bier
Brouwerij Frontaal header
Brouwerij Frontaal

Frontaal crowdfunding

Begin september kondigde Frontaal aan dat zij aandelen uit zouden gaan geven. In een maand tijd hebben ze met deze zet ruim €250.000 opgehaald. Dit betekent dat de brouwerij uit Breda in een krappe maand tijd de helft van het streefbedrag bij elkaar hebben. 

Lees ook

De €250.000 door 196 investeerders geïnvesteerd. Dit betekent dat deze investeerders voor 10% mede-eigenaar zijn van Brouwerij Frontaal! Wil jij ook mede-eigenaar van deze speciaalbierbrouwerij worden? Bezoek dan hun crowdfundingspagina.

Brouwerij Frontaal Breda

De Faam Breda

In de oude snoepfabriek De Faam vestigen steeds meer Bredase ondernemers zich. In de productieruimte van de voormalige snoepfabriek komt nu de brouwerij van Frontaal, het proeflokaal vestigt zich in de oude koelruimtes. Voor het proeflokaal gaat Frontaal ook samenwerken met Foodtrucks en een koffiebranderij die zich gaat vestigen in de oude fabriek.

Cookie instellingen