Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dag van het Bier | Evenement voor horeca over bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dag van het Bier

06 juni 2019 om 12:27

De Dag van het Bier brengt horecaondernemers samen om hen te helpen met bier in hun zaak. Wat zijn de mogelijkheden met speciaalbier en hoe kun je de gast hier van mee laten genieten? 

Dag van het Bier

Kennisevenement over bier

De Dag van het Bier is een splinternieuw kennis-event voor horecaondernemers. Op maandag 9 september komen horecaondernemers in Utrecht samen om hen op deze dag verder te helpen met bier in hun zaak. Van caféhouders, tot restaurateurs, van hotelmanagers tot bedrijfsleiders. Voor iedereen die meer met bier wil doen of er meer over wil weten. Experts, biersommeliers en trainers zullen deze dag een enorme diversiteit aan workshops voor hun rekening nemen.

Dag van het Bier

Dag vh bier logo Het nieuwe event is een initiatief van vakblad Misset Horeca. Redacteur Michael Simon: 'De populariteit van bier in de horeca zorgt voor de nog altijd groeiende vraag  naar kennis, informatie, tips en adviezen over bier. Op diverse gebieden. Daaruit is vorig jaar het idee van de Dag van het Bier is vorig jaar bij ons ontstaan. Daarmee zijn we de markt in gegaan en zijn onze ideeën verder vormgegeven in gesprekken met onder meer de huidige partners Bier&cO en Swinkels Family Brewers. '

Lees ook

De Dag van het Bier is bedoeld voor horecaondernemers en leidinggevenden in alle segmenten van de horeca. Deelnemers kunnen vijf sessies kiezen uit veertien verschillende opties. Al deze workshops duren drie kwartier en worden gegeven door biersommeliers, trainers en experts. Zij hebben allemaal de afgelopen jaren hun sporen verdient in de bier en zullen hun kennis in diverse workshops delen met deelnemers aan de Dag van het Bier.

Sessies en workshops

De volgende sessies en workshops worden op 9 september in de Winkel van Sinkel aangeboden tijdens de Dag van het Bier. 

Dag van het bier

Naast diverse kennissessies is er ook een plenair gedeelte, pauzes en een afsluitende borrel. Inschrijven voor De Dag van het Bier kan vanaf nu. Meer informatie of tickets verkrijgbaar via dagvanhetbier.com

Cookie instellingen