Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dampegheest brouwerij van de maand bij ABT cafés

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dampegheest brouwerij van de maand bij ABT cafés

07 juni 2023 om 13:13

Deze maand is bij al alle ABT leden het bier van de nieuwe brouwerij van de maand te vinden. Deze maand is Dampegheest uit Limmen brouwerij van de maand.

Dampegheest brouwerij van de maand bij ABT cafés
Dampegheest Zware Hufter
Dampegheest header image

Brouwerij Dampegheest

Brouwerij Dampegheest, gevestigd in Limmen, is een familiebrouwerij die speciaalbieren produceert met de passie voor bier én techniek. Met een focus op kwaliteit en procescontrole hebben ze hun brouwinstallatie uitgebreid en een grondig kwaliteitsprogramma opgezet. Door het nauwgezet monitoren en bijsturen van het brouwproces streven ze naar een stabiele kwaliteit en continue verbetering.

Brouwerij van de maand

In juni 2023 vind je bij alle ABT leden bieren van brouwerij Dampegheest op de tap of de fles.Dampegheest heeft meerdere bieren in het assortiment, waaronder het Almaars Blondje of de Zware Hufter. 

Lees ook

Nieuw bier: Tarwe Tripel

Omdat Dampegheest brouwerij van de maand is lanceert de brouwerij speciaal voor deze gelegenheid een nieuw bier, namelijk Tarwe Tripel. Dit bier heeft een alcoholpercentage van 8% en is bij elk ABT café verkrijgbaar. 

ABT cafés

ABT staat voor Alliantie van Bier Tapperijen en zijn door heel Nederland te vinden. Bij ABT café weet je zeker dat je lekker, goed en bijzonder bier kan drinken. Ben je op zoek naar een ABT café dan kun je onderstaande kaart raadplegen.


Cookie instellingen