Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De 3e vestiging van de bierfabriek komt eraan

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De 3e vestiging van de bierfabriek komt eraan

18 november 2016 om 11:09

Een derde vestiging voor de bierfabriek in het Apollo hotel in het centrum van Almere direct naast de stadsschouwburg. 

De 3e vestiging van de bierfabriek komt eraan
Bierfabriek Almere
Bierfabriek bieren sinds 2021

Wouter Dekker, General Manager van Apollo Hotel Almere City Centre en franchisenemer telt al af naar de opening. ''We waren al een tijdje op zoek naar een goede invulling van ons food & beverage concept. Na gedegen onderzoek stuitten we op het concept van Bierfabriek. Wat ons zo aantrekt is de informele sfeer, het verrassend goede eten en scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

Een top locatie

Bierfabriek Almere wordt de sfeerbeleving die ons hotel compleet gaat maken. Het wordt dé plek in Almere waar jong en oud heen wil!” Ronald Bolhuis, mede-eigenaar van Bierfabriek voegt hieraan toe: “Apollo Hotel Almere is voor ons een top locatie. Het ligt aan het mooie Weerwater in hartje Almere. We zijn al druk met verbouwen. De architect Orio Tonini verandert de huidige ruimte in een echte Bierfabriek locatie met bijbehorende brouwinstallatie en houtskool barbecue. Het wordt stoer en industrieel, maar ook gezellig! Een plek waar je je thuis voelt. Nog even geduld tot jij en je vrienden kunnen aanschuiven aan een van de taptafels! Of een gewone tafel, dat mag natuurlijk ook…”  3e locatie Bierfabriek

Lees ook

Hetzelfde concept

Het concept van Bierfabriek Almere blijft hetzelfde als in Amsterdam en Delft: een combinatie van huisgebrouwen bier, boerderijkippetjes, self-service taptafels en pindaschillen op de vloer. En een eigenwijs karakter. Bierfabriek brouwt midden in hun restaurant de exclusieve bieren ROSSO (een rode ale) en de NERO (een donkere porter).

De ongefilterde pilsener genaamd PUUR wordt speciaal voor ze gebrouwen. De trots van het eenvoudige maar met zorg samengestelde menu is het inmiddels befaamde Franse biologisch gekweekte boerderijkippetje van de houtskool barbecue.

In oktober begint de verbouwing aan het hotel, zodat Bierfabriek Almere in februari 2017 open kan.

Cookie instellingen