Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

RED by Petrus kleurt je zomer rood

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De zomer kleurt rood met RED by Petrus

06 mei 2022 om 15:04

RED by Petrus van Brouwerij de Brabandere laat je deze zomer genieten van mooie momenten. Het is een volmondig, fruitig en fris bier met 8,5% alcohol.

Meisje schenkt RED by Petrus in terwijl man toekijkt
Mannen proosten met RED by Petrus
Brouwerij de Brabandere logo

Zomers bier

Deze zomer staat volop in het teken van mooie momenten en nieuwe herinneringen maken: apero in de tuin met vrienden, een afterwork in een hippe zomerbar, of naar het park om een KUBB-spel te spelen. En hoe kan je nog meer samen genieten dan met een frisse RED in de hand? RED by Petrus bezorgt jou en je vrienden deze zomer onvergetelijke momenten en creëert het ultieme zomerse #redmoment! 

RED by Petrus

RED by Petrus is een intrigerend bier voor échte genieters. Het fruitbier smaakt krachtig, met een heerlijk frisse kriekensmaak. De kleur? RED natuurlijk! De lange rijptijd zorgt voor een unieke smaakexplosie die je al vanaf de eerste slok ervaart: volmondig, fris en fruitig!  RED by Petrus flesje, glas en krieken

En laat het net die unieke combinatie zijn die in de smaak én prijzen valt. RED by Petrus kaapte de eerste prijs weg op de prestigieuze World Beer Awards in Londen als beste fruitbier van België. “We scoren al langer bij de fruitbierliefhebber die op zoek is naar dat beetje meer, maar deze internationale erkenning als beste fruitbier doet deugd.”

Lees ook

Blend met foederbier

Het frisse RED balanceert perfect de zoete en de zure smaken. Het bier is een blend van 15% foederbier in combinatie met 85% dubbel bruin bier en natuurlijk kriekensap. Maar wat is foederbier precies? Foederbier rijpt 24 maanden in imposante eiken vaten en wordt gebruikt als blendbier om aan andere bieren frisse, zachtzure smaken en aroma’s toe te voegen. Dankzij de toevoeging van 15% foederbier is RED uiterst verfrissend en vlot doordrinkbaar.

Haal dit bijzondere bier in huis voor een aanbevolen verkoopprijs van €6,49 (4x33cl) of €8,39 (6x33cl). In Nederland is het bier te koop bij Nettorama en in België vind je het bij Colruyt en de betere bierhandelaar.

Brouwerij de Brabandere

Brouwerij De Brabandere is een succesvolle familiebrouwerij, opgericht in 1894 in Bavikhove. Na 128 jaar gepassioneerd bier brouwen, staat ondertussen de vijfde generatie aan het hoofd. De brouwerij brouwt talrijke karaktervolle bieren, gemaakt met traditioneel vakmanschap, authentieke ingrediënten en vooral veel liefde. Meer info over de geschiedenis van de brouwerij en de bieren vind je op de website

Cookie instellingen