Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Delftse Brouwers boekt internationaal succes

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Delftse Brouwers boekt internationaal succes

05 februari 2021 om 09:27

Delftse Brouwers is door de Ratebeer Community als beste nieuwe Nederlandse brouwerij verkozen. De brouwerij uit Delft is daarmee in 2020 de beste Nederlandse nieuwkomer.

John Brus van Delftse Brouwers in de brouwerij
Delftse Brouwers bieren
Delftse brouwers brouwerij uit Delft

Beste nieuwe brouwerij

John Brus van Delftse Brouwers Op het internationale bier platform voor fijnproevers RateBeer.com voeren honderdduizenden speciaal bier liefhebbers hun gedetailleerde waardering in. Dat doen ze van elk bier dat zij proeven en elke ‘bier-locatie’ die ze bezoeken.

Voor Nederland werd Delftse Brouwers genoteerd als beste nieuwkomer van 2020 (de brouwerij werd in 2019 opgericht). Er zijn een kleine honderd Nederlandse brouwerijen in deze periode gestart, die dus allemaal concurreerden met Delftse Brouwers voor deze titel. 

Lees ook

Delftse Brouwers

Delftse Brouwers mag van naam een nieuwe brouwerij zijn, inhoudelijk rust de brouwerij op decennia lange bier- en brouwervaring in de persoon van Delftse brouwer John Brus. Delftse Brouwers startte in juli 2019 in Delfts Brouwhuis in de binnenstad Delft. De bieren worden ondertussen in diverse horeca, supermarkten en slijterijen verkocht. Binnen en buiten Delft.

Op de ranglijsten van RateBeer Best 2020 komt ook de Delftse bierwinkel Hoptic aan het Achterom voor als een van de vijf beste plekken in Nederland om bier te kopen.