Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Delirium bierglas is mooiste van België

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Delirium bierglas is mooiste van België

29 juli 2020 om 10:17

Het unieke Delirium glas met de roze olifant prominent aanwezig is verkozen tot mooiste bierglas van België. Het was de eerste editie van de verkiezing.

Delirium bierglas mooiste van Belgie
Delirium bierglazen gevuld met verschillende bieren
Delirium bieren gedronken

Mooiste bierglazen van België

Glasproducent Ritzenhoff en Bier Passie Magazine gingen voor het eerst op zoek naar de mooiste bierglazen in België. Uit de nominaties stak het nieuwe glas van Delirium Tremens er met kop en schouders bovenuit.

Delirium Bierglas Het nieuwe glas scoorde op quasi alle criteria het maximum van de punten en liet met 93 op 100 de concurrentie ver achter zich. Het is dan ook een uniek glas waarbij de roze olifant prominent aanwezig is. Zelfs in de steel van het glas komt de slurf van de olifant terug. Het hoge bolglas, gebaseerd op een kelk van een gin glas, laat het bier en de smaakbeleving ook prachtig tot zijn recht komen”, zegt jurylid en biersommelier Ben Vinken van Bier Passie Magazine. “Het glas roept gewoon de prettig gestoorde sfeer van het bier en de brouwerij op”, aldus Vinken.

Lees ook

Award voor Brouwerij Huyghe

Alain De Laet (CEO van Brouwerij Huyghe) is tevreden met, alweer, een award voor zijn brouwerij. “Delirium blijft ons grootste uithangbord en visitekaartje en de ontwikkeling van het nieuwe glas was een serieuze investering. België kent een enorme bierglazencultuur en we zijn blij dat we ook daar hoog scoren. En bovendien gebeurt de opdruk van de logo’s met een digitale printer waardoor het ook meteen het ‘groenste’ glas van België is. Als brouwerij zetten wij ecologisch werken immers steevast op nummer één in ons productieproces”, zegt Alain De Laet. 

Wil je  dit fraaie bierglas aan je collectie toevoegen? Het Delirium bierglas is te koop bij online aanbieders. Daarnaast is het glas te koop in een bierpakket met Delirium Tremens bieren, zodat je er direct het juiste bier uit kunt drinken. 

Cookie instellingen