Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dommelsch brengt met Live Bookings muziek in horeca

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dommelsch brengt met Live Bookings muziek in horeca

15 februari 2007 om 10:26

Bierbrouwer Dommelsch gaat zijn horecarelaties niet alleen bier, maar ook livemuziek aanbieden.

Dommelsch brengt met Live Bookings muziek in horeca

Lees ook

Bierbrouwer Dommelsch gaat zijn horecarelaties niet alleen bier, maar ook livemuziek aanbieden. Via 'Dommelsch Live Bookings' kunnen horecagelegenheden vanaf maart tegen een vriendenprijs de beste artiesten boeken die voortkomen uit de muziekconcepten Dommelsch Clash of the Coverbands (covermuziek), Dommelsch TWSTd DJ Contest (dance) en Dommelsch Locals Only (pop/rock).

Met Live Bookings introduceert Dommelsch een entertainmentconcept waarbij het mes aan alle kanten snijdt. Marketingmanager René Bergmans van Dommelsch: "De horecarelaties van Dommelsch krijgen met Live Bookings de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities livemuziek en daarmee een extra beleving voor hun gasten in de zaak aan te bieden. Voor de finalisten die uit de muziekcompetities Dommelsch Clash of the Coverbands, Dommelsch TWSTd DJ Contest en Dommelsch Locals Only voortkomen, is het een uitstekende kans om hun repertoire verder onder de aandacht van het publiek te brengen. Voor het merk Dommelsch zelf is Live Bookings een initiatief waarmee we Dommelsch profileren als hét biermerk dat synoniem staat voor muziek en sfeer."

Om gebruik te maken van Dommelsch Live Bookings kunnen horecarelaties van Dommelsch vanaf maart naar de website www.dommelschlivebookings.nl gaan om hun artiest naar keuze te boeken. Binnenkort zullen de beste artiesten uit de Dommelsch muziekinitiatieven daarom te vinden zijn in Dommelsch poppodia, cafés, discotheken, clubs en op festivals.

Dommelsch ondersteunt Nederlands muziektalent met een breed scala aan muziekconcepten. Zo is er Dommelsch Dubbel Dutch waarbij bekende Nederlanders verrassingsconcerten op geheime locaties geven en Dommelsch Clash of the Cover Bands - de grootste coverband competitie van Nederland.

Met Dommelsch Locals Only steunt Dommelsch het grootste independent music platform van Nederland en is het met de toonaangevende DJ competitie Dommelsch TWSTd DJ Contest prominent aanwezig in de dance scene. Tenslotte is Dommelsch een lange termijn samenwerking met René Froger aangegaan. Alle muziekinitiatieven komen samen op www.dommelschmuziek.nl.

Cookie instellingen