Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dommelsch | Pils al sinds 1744 gebrouwen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dommelsch

Dommelsch bier is Verfrissend, eigentijds, genieten van de grote maar vooral ook de kleine momenten in het leven. Een bier wat sinds 1744 wordt gebrouwen.

Achtergrond Informatie

Dommelsch bieren worden gebrouwen door Dommelsche Bierbrouwerij in Valkenswaard. Er zijn op dit moment 2 biermerken van Dommelsch bekend. Bekijk de bieren in onderstaande overzicht.

Dommelsch bier is Verfrissend, eigentijds, genieten van de grote maar vooral ook de kleine momenten in het leven.  Een bier wat sinds 1744 wordt gebrouwen aan de Brabantse Dommelen. 

Het logo van Dommelsch, wat 50 jaar geleden is ontworpen, staat centraal in het design van Dommelsch. Het rood en witte schild staat voor het bier in de bierkuip (wort). 

Alle Dommelsch merken

 • Dommelsch 0.0% - Alcoholvrij - 0%

  Dommelsch 0.0 heeft de smaak van het oude vertrouwde Dommelsch pils, maar dan zonder alcohol. 

 • Dommelsch Pilsener - Pils - 5%

  Dommelsch is een licht bier met een fijne smaak. Dit pils is geliefd in de regio. Dommelsch is een lekker, fris bier voor gezellige momenten.

Bekijk alle merken

Bier reclames

Zie alle bier reclames.

Nieuws items

 • La Trappe opnieuw in de prijzen

  Nederlandse brouwerijen slepen Duitse Awards in de wacht

  Vorige week werden de Meininger's International Craft Beer Awards uitgereikt in Duitsland. Zes Nederlandse brouwerijen wisten in totaal 20 awards te bemachtigen, waarvan vier keer platina.

  Biermerken

  24 jun 2019 bij Nieuws

 • Leffe Blond 00 glas en flesje

  Leffe 0.0% nu ook naar Nederland

  Leffe 0.0% wordt eind april in de horeca en in juli in de supermarkt gelanceerd in Nederland. Het eerste alcoholvrije abdijbier werd in november 2018 gelanceerd in België.

  Brouwerijen

  4 apr 2019 bij Nieuws

 • Alcoholvrije bieren van AB INBEV

  Restalcohol afkomstig uit alcoholvrije bieren wordt biobrandstof

  Door het brouwen van alcoholvrij bier blijft er steeds meer restalcohol over. David Schutter van AB InBev ontwikkelde samen met zijn team een aantal concrete, circulaire toepassingen voor de overblijvende alcohol.

  Brouwerijen

  19 feb 2019 bij Nieuws

 • Supermarkt displays AB InBev: Hertog Jan en Leffe

  AB InBev test duurzame displays in supermarkten

  Bierbrouwer AB InBev gaat als eerste brouwer in Nederland grootschalig testen met duurzame displays in de retail. De komende weken loopt een pilot bij 54 Plus supermarkten met Proteus displays.

  Marketing

  5 feb 2019 bij Nieuws

 • Prijzen horecafusten verhoogt

  Prijzen van bier voor de horeca in 2019

  De grootste brouwerijen in Nederland hebben voor hun biermerken de prijzen bekendgemaakt én opnieuw verhoogt voor 2019. Een gemiddelde stijging van 3,5%.

  Horeca

  18 jan 2019 bij Nieuws

 • Dommelsch en Darts

  Dommelsch omarmt darts

  Dommelsch verbindt zich tot 2020 aan darts. Vanaf nu gaat het Nederlandse biermerk alle dartsprogrammering op RTL7 mede mogelijk maken. De samenwerking werd aan de vooravond van het WK bekendgemaakt.

  Marketing

  14 dec 2018 bij Nieuws

 • Jupiler Blind Tasting installatie

  Helft consumenten proeft geen verschil tussen pils en 0.0

  De helft van de consumenten proeft blind geen verschil tussen pils en 0,0%. Dit blijkt uit een blinde smaaktest die bierbrouwer AB InBev gisteren hield in Den Haag.

  Marketing

  14 sep 2018 bij Nieuws

 • Dommelsche Bierbrouwerij

  Nieuwe Dommelsch directeur: Lieselotte Kruf

  Lieselotte Kruf (33) start per 1 september als directeur van de Dommelsche Bierbrouwerij in Dommelen. Ze volgt Olivier Declercq op, die per 1 september start als Europees directeur Logistieke Support bij AB InBev in Leuven. 

  Brouwerijen

  29 aug 2018 bij Nieuws

 • Dommelsch pilsjasje

  Dommelsch introduceert het 'Pilsjasje'

  Dommelsch introduceert deze zomer een mutst-have voor de pilsliefhebber: het Pilsjasje. Het jasje bevat een koelvak, bieropener en een zakje voor een lekkere borrelhap.

  Bierproducten

  8 aug 2018 bij Nieuws

 • Dommelsch nieuwe uiterlijk en lancering Dommelsch 0.0

  Dommelsch 0.0% gelanceerd

  Dommelsch heeft een geheel nieuwe uitstraling gekregen na een lange tijd. Daarnaast heeft de brouwerij uit Dommelen een alcoholvrij pils gelanceerd: Dommelsch 0.0%.

  Marketing

  18 jul 2018 bij Nieuws

 • Bierprijzen horeca 2018

  Bierprijzen voor de horeca 2018

  Verschillende brouwerijen hebben de nieuwe prijzen van hun biermerken bekendgemaakt voor 2018. Alle grote biermerken hebben opnieuw de bierprijzen verhoogd.

  Horeca

  31 jan 2018 bij Nieuws

 • Aandelen biermerken per provincie

  Aandelen biermerken per provincie

  Bepaalde biermerken zijn al langere tijd de grootste in een bepaalde regio, bijvoorbeeld Grolsch in Overijssel en Bavaria in Noord-Brabant. Hoe is de verdeling van de biermerken per provincie.

  Horeca

  16 feb 2017 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.

  7 reacties

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Jo (gast) op 22-05-2019 om 14:56:03

  Mijn nummer 1!! Die metaal achtige smaak ervaar ik positief. Het doet me denken aan een "kopstoot". Wellicht gebruiken ze jeneverbessen. Men klaagt over hoofdpijn ...nou nee. Het heeft wel een kick/kopstoot idee inderdaad maar dat is juist fijn. Doet me ook erg denken aan Whisky. Mais zit erin en volgens mij had ik ergens gelezen dat Dommelsch gebruikt maakt van whisky vaten of iets dergelijks. Bier met power en karakter maar toch prettig en zacht in smaak.

  rien (gast) op 01-10-2018 om 14:09:54

  Jammer van dat nieuwe logo.Het ziet er naar mijn mening echt goedkoop uit.
  Gelukkig is het bier nog als vanouds

  Gerrit (gast) op 23-09-2018 om 23:00:31

  Jammer dat het logo is gewijzigd. Het ziet er slechter uit dan de goedkopere discountmerken. Gek genoeg op het beeldmateriaal ziet het er eigentijds uit. Maar het nieuwe blikje...nee die hoef ik niet meer. Doodzonde. Maar wel een mooie kans om voor weinig goede pils te kopen.

  Bert (gast) op 30-08-2018 om 21:31:33

  ik vind het nieuwe logo niet passen bij het bier wat geschonken word.
  Het oude logo was net zo sierlijk en mooi als de afdronk van het bier en het nieuwe logo geeft een saaie opkijk en een terug houdende blik voor de koper van het bier

  Bart (gast) op 09-05-2017 om 21:46:51

  Dommelen telt een stuk meer dan 300 zielen, volgens Wikipedia >9000.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties