Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dommelsch | Biermerk uit Valkenswaard

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dommelsch

Dommelsch bier is verfrissend, eigentijds en laat genieten van de grote maar vooral ook de kleine momenten in het leven. Een biermerk dat al sinds 1744 wordt gebrouwen.

Dommelsche bierbrouwerij
Dommelsch 0.0% flesje
Dommelsch pilsener

Achtergrond Informatie

Dommelsch bieren worden gebrouwen door Dommelsche Bierbrouwerij in Valkenswaard. Er is op dit moment 1 biermerk van Dommelsch bekend. Bekijk het bier in het onderstaande overzicht.

Dommelsch bier is Verfrissend, eigentijds, genieten van de grote maar vooral ook de kleine momenten in het leven. Een bier wat sinds 1744 wordt gebrouwen aan de Brabantse Dommelen. 

Het logo van Dommelsch, dat in 1952 is ontworpen, staat centraal in het design van Dommelsch. Het rood en witte schild staat voor het bier in de bierkuip (wort). 

Alle Dommelsch merken

 • Dommelsch Pilsener - Pils - 5%

  Dommelsch is een licht bier met een fijne smaak. Dit pils is geliefd in de regio. Dommelsch is een lekker, fris bier voor gezellige momenten.

Bekijk alle biermerken.

Reclames van Dommelsch

Bekijk alle bierreclames.

Nieuws over Dommelsch

 • Bierprijzen voor de horeca in 2023

  Wat is een horecaondernemer in 2023 kwijt aan een liter bier? Ook dit jaar hebben de grote pilsbrouwers de prijzen verhoogd voor hun fusten bier en kelderbier. 

  4 mei 2023 bij Nieuws

 • Prijzen van bier voor de horeca in 2021

  Ondanks de coronacrisis die veel horecabedrijven flink heeft geraakt hebben de meeste grote brouwerijen ook in 2021 een prijsverhoging doorgevoerd voor hun bier.

  3 mei 2021 bij Nieuws

 • Dommelsche Bierbrouwerij vereerd met monumentale status tijdens 275 jarig jubileum

  De Gemeente Valkenswaard heeft de monumentale status toegekend aan de Dommelsche Bierbrouwerij. De Gemeente maakte dit gisteren bekend tijdens de viering van het 275 jarige jubileum van de brouwerij. 

  31 okt 2019 bij Nieuws

 • Dommelsche Bierbrouwerij geeft rondje vanwege 275 jarig jubileum

  De Dommelsche Bierbrouwerij bestaat 275 jaar en geeft daarom een rondje aan alle Dommelsch fans. Op 30 oktober kunnen Dommelsch fans (alleen 18+) van 15.00 tot 18.00 een gratis sixpack Dommelsch 0.0% bij de brouwerij ophalen, om thuis van te genieten.

  25 okt 2019 bij Nieuws

 • Welk bier is het populairst in jouw gemeente?

  Er is opnieuw onderzoek gedaan naar het meest getapte bier per gemeente. In de meeste Nederlandse gemeentes wordt in het merendeel van de gevallen Heineken getapt, maar daar zijn zeker uitzonderingen op. 

  17 sep 2019 bij Nieuws

 • Nederlandse brouwerijen slepen Duitse Awards in de wacht

  Vorige week werden de Meininger's International Craft Beer Awards uitgereikt in Duitsland. Zes Nederlandse brouwerijen wisten in totaal 20 awards te bemachtigen, waarvan vier keer platina.

  24 jun 2019 bij Nieuws

 • Leffe 0.0% nu ook naar Nederland

  Leffe 0.0% wordt eind april in de horeca en in juli in de supermarkt gelanceerd in Nederland. Het eerste alcoholvrije abdijbier werd in november 2018 gelanceerd in België.

  4 apr 2019 bij Nieuws

 • Restalcohol afkomstig uit alcoholvrije bieren wordt biobrandstof

  Door het brouwen van alcoholvrij bier blijft er steeds meer restalcohol over. David Schutter van AB InBev ontwikkelde samen met zijn team een aantal concrete, circulaire toepassingen voor de overblijvende alcohol.

  19 feb 2019 bij Nieuws

 • Dommelsch omarmt darts

  Dommelsch verbindt zich tot 2020 aan darts. Vanaf nu gaat het Nederlandse biermerk alle dartsprogrammering op RTL7 mede mogelijk maken. De samenwerking werd aan de vooravond van het WK bekendgemaakt.

  14 dec 2018 bij Nieuws

 • Helft consumenten proeft geen verschil tussen pils en 0.0

  De helft van de consumenten proeft blind geen verschil tussen pils en 0,0%. Dit blijkt uit een blinde smaaktest die bierbrouwer AB InBev gisteren hield in Den Haag.

  14 sep 2018 bij Nieuws

 • Nieuwe Dommelsch directeur: Lieselotte Kruf

  Lieselotte Kruf (33) start per 1 september als directeur van de Dommelsche Bierbrouwerij in Dommelen. Ze volgt Olivier Declercq op, die per 1 september start als Europees directeur Logistieke Support bij AB InBev in Leuven. 

  29 aug 2018 bij Nieuws

 • Dommelsch introduceert het 'Pilsjasje'

  Dommelsch introduceert deze zomer een mutst-have voor de pilsliefhebber: het Pilsjasje. Het jasje bevat een koelvak, bieropener en een zakje voor een lekkere borrelhap.

  8 aug 2018 bij Nieuws

 • Zie alle Dommelsch nieuwsberichten.