Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dommelsch brengt winkelend Nederland in oranjesfeer met supermarktconcerten

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dommelsch brengt winkelend Nederland in oranjesfeer

02 juni 2006 om 12:29

De muzikanten trekken vanaf begin mei door het land om Nederland klaar te maken voor het WK. Uitgedost in oranje feesttenue brengen verschillende bekende hits als voetbalsongs ten gehore aan winkelend Nederland. Dommelsch fans kunnen nu helemaal goed voorbereid en in oranjesfeer het WK tegemoet zien.

Dommelsch
Dommelsch Logo
Dommelsch pilsener

Lees ook

Na het succes van de Dommelsch Supermarkt Concerten in 2005, komt Dommelsch met een nieuwe serie optredens, dit keer in een oranje jasje. Met hun eigen geschreven teksten, geven de studenten bekende nummers een ware WK draai. ‘We are the champions’ wordt uiteraard vrij vertaald naar ‘Wij zijn de winnaars’ en ‘Yellow Submarine’ is omgedoopt naar ‘Holland…Kampioen’. Onder begeleiding van onder andere gitaar, keyboard en accordeon creëren de artiesten met hun creatieve inslag het trotse Hollandse ‘wij-gevoel’.

Nog leuker kratje bier kopen
Vanaf begin mei tot eind juni vinden de miniconcerten tussen de schappen van verschillende supermarkten in heel Nederland plaats, waaronder ook in deze regio. Dommelsch trakteert haar bierliefhebbers swingend op verrassend entertainment op een unieke locatie. Het kan zomaar gebeuren dat de oranje invasie van Dommelsch op een vrijdagmiddag of zaterdag in jouw supermarkt staat te spelen. "De winkels staan de komende tijd natuurlijk bol van de WK premiums, maar met de Dommelsch Oranje Supermarkt Concerten komt het Oranje gevoel pas echt tot leven tijdens het winkelen." aldus René Bergmans, Marketing Manager van Dommelsch.

De artiesten
De zeven Dommelsch duo’s van de Fontys Rockacademie volgen een voltijd HBO-opleiding op het gebied van popmuziek. De academie leidt muzikanten op tot professionals die een belangrijke rol gaan spelen in de muziekwereld. Bekende studenten van de Rockacademie zijn onder andere Krezip, Intwine en Relax. “Voor onze studenten zijn de supermarktconcerten een prima praktijkplek waar ze veel ervaring op kunnen doen. De studenten hebben zelf een grote artistieke vrijheid gehad in het bewerken van de song en de tekst, en zijn helemaal enthousiast om los te gaan.” aldus Alexander Beets, hogeschool docent van de Fontys Rockacademie.

De optredens
De Dommelsch Oranje Supermarkt Concerten duren ongeveer 45 minuten, daarna vertrekken de artiesten naar de volgende supermarkt in het land. Waar de karavaan naar toe gaat, blijft zo lang mogelijk een verrassing tot het moment dat het geluid bij de bierkratten losbarst! Hoe laat de duo’s in jouw supermarkt staan, blijft nog even een verrassing. Waar je moet zijn, kan Dommelsch wel alvast verklappen.

Cookie instellingen