Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dommelsch introduceert het 'Pilsjasje' | jas voor pils

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dommelsch introduceert het 'Pilsjasje'

08 augustus 2018 om 12:56

Dommelsch introduceert deze zomer een mutst-have voor de pilsliefhebber: het Pilsjasje. Het jasje bevat een koelvak, bieropener en een zakje voor een lekkere borrelhap.

Dommelsch pilsjasje
Dommelsche logo
Dommelsche Brouwerij

Pils meest gedronken

Pilsjasje van DommelschOndanks het stijgende aanbod in (speciaal)bieren, blijft het ‘gewone’ pilsje het meest populair onder de Nederlandse bierdrinker. Speciaal voor deze pilsliefhebbers introduceert Dommelsch dé must-have van deze zomer: het Pilsjasje.

Het jasje is gemaakt van spijkerstof en bevat een koelvak, bieropener én zakje voor een borrelhap in één; alle basics die je nodig hebt om te genieten van een koud pilsje, mét of zonder alcohol.

Perfect voor lange zomeravonden op het terras of op de camping.

Pilsjasje

De lancering van het Pilsjasje verwijst naar de nieuwe merkuitstraling die het eeuwenoude biermerk onlangs heeft gepresenteerd.

Lees ook

Ook alcoholvrije bierdrinkers kunnen het Pilsjasje met trots dragen: Dommelsch heeft haar assortiment sindkort ook uitgebreid met Dommelsch 0.0%. Dat maakt het Pilsjasje draagbaar voor iedereen.

Dommelsch

Met de strakke merkuitstraling anno 2018 en de introductie van 0.0% richt Dommelsch zich op de bierliefhebber die houdt van authentieke kwaliteitspils. Een welkom tegengeluid op alle huidige biertrends in de steeds complexere wereld van (speciaal)bieren. 

Ook zo'n jasje? Ga naar www.pilsjasje.nl.