Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Duff bier van de Simpsons nu in Nederland te koop

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Duff bier van de Simpsons nu in Nederland te koop

01 november 2011 om 10:31

In de Amerikaanse serie de Simpsons wordt Duff bier gedronken. Dit bier was tot voor kort nooit te koop, maar nu wel!

duff bier

Duff beer - The Simsons D'oh! Bierdrinkende Simpsons liefhebbers kunnen hun geluk niet op. Duff bier is in Nederland te koop! Homer Simpsons uit de niet bestaande stad Springfield drinkt elke dag wel wat flesjes of blikjes Duff bier. Het is niet voor niet niets zijn favoriete bier...

Duff Beer - The Simpsons - Tray blik

Lees ook

Duff beer gebrouwen in Duitsland

In 1998 was Duff Bier al eerder te koop. Een Australische brouwerij heeft het destijds een korte tijd gebrouwen, maar moest het van de producers van de Simpsons uit de handel nemen. Nu brouwt een Duitse brouwerij (Eschweger Klosterbrauerei) Duff bier en het is de vraag of het nu wel op de markt zal blijven. Voorlopig is het gewoon te bestellen.

Duff Beer - The Simpsons - Sixpack 10% korting op Duff Bier van de Simpsons

Duff bier heeft een alcoholpercentage van 4,9% en is verkrijgbaar in 6pack flesjes en een tray van 0,33 liter blikjes. Het is te bestellen via www.megagadgets.nl/duff-beer.html. Vul aan het einde van je bestelling de kortingscode BIER10 in en je krijgt 10% korting op de complete bestelling bij Megagadgets. Bestel een tray Duff bier of een sixpack en geniet net als Homer van Duff :)

Cookie instellingen