Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Duvel Barrel Aged met de feestdagen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Duvel Barrel Aged met de feestdagen

20 november 2017 om 12:19

De eindejaarsfeesten kondigen zich extra feestelijk aan. Na een allereerste succesvolle editie van Duvel barrel Aged eerder dit jaar, hebben de brouwers opnieuw Duvel op houten bourbon vaten intens laten rijpen.

 Duvel Barrel Aged met de feestdagen
Duvel Barrel Aged etiket
Duvel Barrel Aged

Duvel op vaten

Duvel Barrel Aged glas

Deze magische smaaksensatie van Duvel met Bourbon-aroma’s zal ongetwijfeld gesmaakt worden door zowel bier als whiskyliefhebbers tijdens de feestdagen. Om het feest helemaal compleet te maken is er nu ook een uniek Duvel Barrel Aged glas ontwikkeld door Duvel Moortgat.

Goud bekroond

De eerste editie van Duvel Barrel Aged was een succes. Niet alleen bij Nederlandse en Belgische bier- en bourbonliefhebbers, maar ook internationaal. Het gerijpte speciaalbier werd bekroond met een Gouden Medaille op de World Beer Awards. Om nog meer mensen kennis te laten maken met Duvel Barrel Aged brengt Duvel deze keer 44.000 genummerde flessen uit.

Lees ook

Speciaalbier

Duvel Barrel Aged is een uniek degustatiebier dat werd ontwikkeld met veel respect voor de authentieke smaak van Duvel, maar met een verrassende twist. Het goudkleurige speciaalbier werd namelijk gerijpt op eikenhouten bourbonvaten. De vaten komen van  twee gerenommeerde Amerikaanse bourbon distilleries: Four Roses Distillery en Buffalo Trace Distillery, beiden uit Kentucky.

Deze  193 vaten, allemaal minstens 5 jaar oud, zijn nog doordrenkt met de originele Bourbon en dat zorgt voor een royaal pallet van karamel en whisky-aroma’s. De pittige bite van Duvel krijgt er zo een smeuïge karamel-en vanilletoets bij én uiteraard het heerlijke bourbonaroma van de vaten. 

Duvel Barrel Aged in normale Duvel glazen

Duvel Barrel Aged staat voor verfijnd genieten, samen met vrienden en familie, en past perfect op het einde van een feestelijke maaltijd. Vanaf december vind je Duvel Barrel Aged in een mooie geschenkverpakking met een nieuw, speciaal ontwikkeld Duvels degustatieglas in de drankenhandel en de supermarkt. 

Duvel Barrel Aged kopen

Duvel Barrel Aged is te koop vanaf december 2017 voor 24.99 euro (75 cl fles in geschenkverpakking + glas) bij drankenhandelaars en supermarkten. Online via duvelshop.be beschikbaar vanaf midden december 2017.