Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

350.000 euro crowdfunding voor brouwerij Rock City

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

€350.000 crowdfunding: Rock City Beers

12 december 2017 om 11:30

Rock City opent in Amersfoort een eigen brouwerij met brewpub dankzij crowdfunding. Binnen 37 dagen wist Rock City Beers samen met 237 investeerders het minimale streefbedrag van 350.000 euro op te halen.

Rock City brewery header crowdfunding
rockcity beers header
Rock City beers logo

Eigen brouwerij

Sinds 2014 brouwde Rock City Beers in ketels van anderen. Nu willen ze hun eigen brouwerij met proeflokaal openen. "Bij andere brouwerijen komen we productiecapaciteit tekort en we willen bovendien ontzettend graag onze eigen brewpub openen, waar ons bier direct geproefd kan worden. Zo maken we van Amersfoort weer de bierstad die het ooit was", aldus ondernemer Koen Overeem.

De mannen van Rock City Beers

Recordbedrag

Dat meer mensen in Amersfoort zitten te wachten op deze nieuwe brouwerij werd snel duidelijk toen binnen 37 dagen het minimale streefbedrag van 350.000 euro werd opgehaald. Dit is een recordbedrag dat voor een brouwerij opgehaald werd via crowdfundingplatform CrowdAboutNow, een platform dat al meer dan 20 crowdfundingcampagnes draaide voor brouwerijen in heel Nederland.

Lees ook

Crowdfunding

Met het huidige bedrag kunnen de ondernemers de brouwerij openen, maar om ook de brewpub te kunnen openen moet er in totaal 500.000 euro opgehaald worden. De campagne loopt nog tot 2 januari 2018. Investeren kan via: https://crowdaboutnow.nl/campagnes/rockcity.

Brewpub concept Rock City brewery