Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Één biertje per persoon op Koninginnedag in Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Één biertje per persoon op Koninginnedag in Amsterdam

25 april 2013 om 10:38

Klanten kunnen op Koninginnedag in Amsterdam maar één biertje per persoon kopen. Dit heeft de gemeente afgesproken met de ondernemers in de stad.

Koninginnedag Amsterdam

Strenge maatregelen

Al zullen de meeste winkels op Koninginnedag gesloten zijn, de winkels die wel open zijn nemen strenge maatregelen om alcoholmisbruik tegen te gaan.

Winkeliers mogen op 30 april niet meer dan één biertje per persoon verkopen. Ook zal er geen koud bier verkrijgbaar zijn. Daarnaast zal er extra streng worden gecontroleerd op leeftijd en worden dronken mensen de winkel niet binnen gelaten. 

Lees ook

Feestvierders op straat mogen maar in het bezit zijn van één blikje alcohol. Wie zo slim denkt te zijn om een thuistap mee te nemen is ook de klos, deze geldt namelijk als meer dan één. 

Buiten de detailhandel zullen ook horecazaken maatregelen nemen. Zo geven zij geen 'Happy Hours' meer en zullen er geen 'meters bier' worden verkocht.

Mocht je dus meerdere biertjes willen drinken op Koninginnedag in Amsterdam, raden wij je aan om van te voren in te slaan. Kijk voor alle blik aanbiedingen op onze aanbiedingen pagina

Lees hier alles over de regelgeving tijdens Koninginnedag

Cookie instellingen