Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuw alcoholvrij bier van Budels: Budels Hopped 0.0%

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Een nieuw alcoholvrij bier van Budels: Budels Hopped 0.0%

16 mei 2019 om 12:16

Budels Hopped 0.0% is het nieuwste alcoholvrije bier van Brouwerij Budels. Alcoholvrij bier is een biersegment dat de laatste tijd sterk gegroeid is. Met de introductie van dit nieuwe alcoholvrije bier haken zij in op deze trend.

Budels header image
Budels Hopped 0.0% alcoholvrije Pale Ale logo
Budels logo

Nieuw bier: Budels Hopped 0.0%

De Budelse Brouwerij breidt haar Budels assortiment van alcoholvrije bieren opnieuw uit. Met Budels Hopped 0.0% presenteert de Budelse bierbrouwer een smaakvol 0.0% bier, met een fris en subtiel hoppig karakter. Dankzij de toevoeging van dry hopped Amarillo, heeft dit biologische bier een frisse geur en de kenmerkende aroma’s van citrus. Budels Hopped 0,0%

Lees ook

Groeiende trend

Alcoholvrij bier is een biersegment dat sterk groeiend is. Met de introductie van Budels Hopped 0.0% haken wij in op deze trend. Wij hebben al decennia lang ervaring met het brouwen van alcoholvrije bieren. Met ons creatieve en innovatieve assortiment van alcoholvrije bieren bieden wij de consument een mooie keuze” – Aldus Gerard Arts, bierbrouwer te Budel.

Alle Budelse bieren worden klimaatneutraal gebrouwen uit natuurzuivere grondstoffen en zacht brouwwater. De twaalf biologische bieren van Budels zijn Skal gecertificeerd. Budels Malt 0.0% Bio is meerdere jaren bij de smaaktest van de Consumentenbond verkozen tot het meest smaakvolle alcoholvrije bier.

Cookie instellingen