Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Good Boy | Hondenbier | Bier speciaal voor honden

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Een nieuw hondenbier genaamd: Good Boy

25 maart 2019 om 10:35

Een Amerikaans koppel heeft speciaal voor honden een lijn met bieren uitgebracht. Het assortiment bestaat uit vier soorten bier waar jouw viervoeter optimaal van kan genieten.

Megan en Steve met hondenbier

Good Boy

In de Amerikaanse stad Houston TX woont Megan Long met haar man Steve. Het stel heeft een eigen bier 'Good Boy' op de markt gebracht speciaal voor honden. Het koppel heeft het product negen jaar geleden bedacht toen hun puppy Rocky kampte met maagproblemen. "We moesten hem alle nodige vitaminen en proteïnen geven die hij in vloeibare vorm nodig had". Megan legt dit verder uit in deze video afkomstig van hun website.

Lees ook

Het assortiment

Het assortiment van Good Boy bestaat uit vier biersoorten. De IPA lot in the yard (varken), Mailman Malt Licker (kip), Session Squirrel (groente) & Crotch Sniffin' Ale (pinda). Met deze vier biersoorten zit er altijd wel een bier bij die het meest geschikt is voor jouw hond. Omdat de bieren veel vitaminen en proteïnen bevatten helpen ze goed tegen eventuele maag- en darmproblemen van je hond, maar je hond kan er zonder maag- of darmproblemen natuurlijk ook van genieten! 

Good Boy assortiment

Hondenbier

Megan en Steve zijn niet de enigen die ooit een bier voor honden hebben uitgebracht. Snuffle, Brewdog, Schwanzwedler Hundebier & Bowser Beer gingen hen al voor. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties