Brouwerij voorschoten is de eerste brouwerij in Voorschoten

Eerste bier van Brouwerij Voorschoten

De eerste brouwerij van Voorschoten is opgericht door Sander Rooijakkers en lanceert morgen op zijn allereerste bier: Voorschotens Tripel. De lancering vindt plaats bij de lokale slijterij Adegeest.

30 november 2018 om 09:56


Eerste brouwerij Voorschoten

De allereerste brouwerij van Voorschoten is er dan eindelijk. De eigenaar van de brouwerij is namelijk afgelopen zomer verhuisd naar Voorschoten. Toen kreeg hij het besef dat er in het dorp nog helemaal geen eigen brouwerij bestond. 

Op dat moment schoot het geweldige idee meteen in zijn hoofd. Aangezien Sander Rooijakkers (de eigenaar) al een aantal jaar hobbymatig bezig was met speciaalbier en het thuisbrouwen, pakte hij gelijk zijn kans en ontstond de Brouwerij Voorschoten. Eigenlijk een soort welkomstgeschenk aan het dorp. 

Lancering Voorschotens Tripel

De brouwerij is al druk bezig geweest met een eigen bier om deze zo snel mogelijk te lanceren en Voorschoten hun eigen bier te laten schenken. Het gaat over een bier genaamd: Voorschotens Tripel. De tripel is een lichtzoet bier met een alcoholpercentage van 8,4%.

Voorschotens Tripel bier lancering

Het bier wordt zaterdag 1 december om 13:30 uur gelanceerd bij de lokale Slijterij Adegeest op de Van Beethovenlaan in Voorschoten. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken 0.0

Heineken 0.0: 100% heerlijk, 0% alcohol
Met deze reclame laat Heineken het voordeel zien van Heineken 0.0: je kan onderweg nog genieten van een fris biertje, als je goed geparkeerd staat.

Meer reclames van Heineken 0.0

Laatste reacties