Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Eerste Bierista's verkondigen het bierwoord

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Eerste Bierista's verkondigen het bierwoord

17 april 2018 om 14:45

De eerste Bierista cursisten hebben hun bierdiploma weten te behalen. De twintig bierliefhebbers hebben veel geleerd over bierstijlen, bier & food, ingrediënten het brouwproces meer!

Alain Schepers, cursist en Marc Janssen van Grolsch

Bierdiploma uitgereikt

Brouwmeester Marc Janssen van Grolsch heeft maandagavond de eerste twintig Bierista’s hun bierdiploma uitgereikt in de brouwerij in Enschede. De twintig bierliefhebbers hebben de Bierista Bieropleiding succesvol afgerond en zijn nu klaar om nog meer speciale bieren te ontdekken en om vrienden, familie, klanten en gasten te adviseren in de jungle van speciaalbier.

Bierista Bierdiploma

De Bierista Bieropleiding is met duizend inschrijvingen in ruim een week de grootste online biercursus van Nederland. "Er is waanzinnig veel belangstelling voor bier. Bier is hot. Heel veel mensen willen genieten van een goed glas bier, maar weten door het enorme aanbod nauwelijks nog wat ze moeten kiezen. De Bierista Bieropleiding geeft je overzicht en houvast in de snel veranderende bierwereld", aldus Alain Schepers, samen met compagnon Maurice Buijs ontwikkelaar van de succesformule. Bestel de Bierista bieropleiding.

Praktische weetjes en feiten over bier 

Het succes van de Bierista Bieropleiding zit hem in het gemak en de eenvoud waarmee je meer over bier te weten komt. In twaalf delen vol dorstopwekkende video’s en afbeeldingen leert de cursist van alles over bierstijlen, bier & food, ingrediënten, het brouwproces en meer.

Lees ook

Bierista glasOok krijgt de student tal van praktische weetjes en feitjes aangereikt, waarmee je vrienden en familie wat te vertellen hebt. "Alles is online. Je kunt thuis studeren vanuit je luie stoel wanneer je maar wilt. Het enige dat niet online gaat is het proeven. Daarom krijgen alle deelnemers een bierpakket thuisgestuurd met twaalf bieren. Als ze de opleiding goed doorlopen en examen doen krijgen ze ook nog eens een fraai bierdiploma in de bus."

Ontwikkeling biercultuur

De kennis van de Bierista Bieropleiding draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de bloeiende biercultuur in ons land, zo verwacht Schepers. "Er is zoveel moois te ontdekken. Met deze aantrekkelijke opleiding worden nog meer mensen enthousiast gemaakt voor al het moois dat wordt gebrouwen. Ook voor mensen werkzaam in de horeca en retail is dit een zeer geschikte nadere kennismaking met bier."

Als gediplomeerd bierdrinker word je door je vrienden en familie gezien als bierexpert. Je kunt iedereen voorzien van praktische tips, zodat iedereen nog meer geniet van dat mooie glas bier. Dat maakt de Bierista Bieropleiding ook zo’n geschikt cadeau-artikel. Leuk om te geven, minstens zo leuk om te krijgen.