Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Helden van de Prael | Brouwerij de Prael | Expositie

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Expositie: Helden van de Prael

11 december 2017 om 15:00

Op 8 december 2017 werd een bijzondere expositie geopend door de Amsterdamse wethouder Arjan Vliegenthart. 'De Helden van De Prael' is een foto-expositie van de medewerkers van Brouwerij de Prael gemaakt door de Martin Waalboer. 

Brouwerij de Prael header
De Prael Houthavens
Prael Logo

Medewerkers van Brouwerij de Prael

Samen met fotograaf Martin Waalboer hebben de brouwers van De Prael vast proberen te leggen waar het bij de Prael om draait: mensen. En niet zomaar mensen maar zoals de brouwerij ze noemt 'De Helden van De Prael'.

Bij de Prael werken sinds de oprichting mensen die om wat voor reden dan ook, minder makkelijk aan de bak komen. De Prael vindt dat zij ook een kans verdienen die niet altijd gegeven wordt door de huidige arbeidsmarkt. En ze willen extra benadrukken dat ze heel trots zijn op de 165 helden die er werken.

Foto-expositie

Helden van De Prael brengt in beeld hoeveel de medewerkers voor De Prael betekenen en wat De Prael voor hen betekent. Helden van De Prael is genomineerd in de categorie Print – Beste Fotografie en heeft bij de Grand Prix Content Marketing 2017 de Bekroning voor beste fotografie gewonnen. Het werk van Martin Waalboer is onder andere gepubliceerd in NRC, De Volkskrant, Het Parool, One World, RNW, ZAM, Courrier, Amnesty, Rode Kruis Magazine en A+mag.

De expositie is vanaf 8 december tot 31 januari te zien in de brouwzaal van Brouwerij De Prael Houthavens aan de Nieuwe Hemweg 2 in Amsterdam. De toegang is gratis.

Helden van De Prael

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Korfu (gast) op 21-12-2017 om 17:06:50

Lekker hou van de Prael. Leuke buurt ook! Kom er vaak hahahahaha

Zie meer reacties

Zie minder reacties