Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Frontaal start vierde investeringsronde

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Frontaal start binnenkort vierde investeringsronde

05 januari 2023 om 12:14

Brouwerij Frontaal uit Breda begint volgende week aan de volgende investeringsronde. Vanaf 11 januari kan iedereen mede-eigenaar worden van de succesvolle speciaalbierbrouwerij.

Brouwerij Frontaal team proostend bij de brouwerij
Brouwerij Frontaal
Frontaal-blikken-

Mede-eigenaar worden van Frontaal

Brouwerij Frontaal uit Breda heeft een volgende investeringsronde aangekondigd. Het is de vierde investeringsronde van de bierbrouwerij. Eerdere rondes leverden in de afgelopen jaren meerdere miljoenen euro's op om de brouwerij verder te laten groeien.

De laatste grote crowdfunding van Brouwerij Frontaal leverde vijf miljoen euro op.

Frontaal Brewing Co. breidt verder uit "Het is bijna zo ver, wij gaan over krap een week beginnen aan de vierde investeringsronde! In deze mail willen we je graag informeren over wat dit inhoudt en hoe jij mede-eigenaar van Frontaal kan worden.

Lees ook

Allereerst, op 11 januari gaan we live voor het grote publiek met een vierde aandelenparticipatieronde van Frontaal. Met de vorige participatieronde hebben wij een gloednieuwe brouwinstallatie en afvullijn gekocht. Verder hebben wij al veel aanpassingen kunnen doen aan ons nieuwe pand.

Met het oog op de toekomst zijn wij kritisch op onze footprint en daarom maken wij zo veel mogelijk duurzame keuzes. Zo is de nieuwe brouwerij volledig gasloos, gaan wij voor 22.000m2 aan zonnepanelen op het dak leggen, willen we investeren in warmteterugwinning en een eigen stalen fusten park, zodat wij ons bier duurzaam kunnen tappen.

Ook breiden we de afvullijn alvast uit met een automatische dozeninpakker en gaan we flink investeren in apparatuur om non alcoholische bieren te kunnen produceren. Als laatst willen we ons algemene werkkapitaal op peil brengen zodat het merk Frontaal nog breder in de markt kan worden gezet."

Ook investeren?

Enthousiast geworden en wil je als één van de eerste kunnen investeren in de toekomst van Frontaal? Meld je dan hier aan in het registratieformulier, op deze manier word je als eerste op de hoogte gebracht als de nieuwe ronde live is.

Cookie instellingen