Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Frontaal lanceert grote crowdfundingcampagne

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Frontaal lanceert grootste crowdfundingcampagne van Nederland

14 mei 2021 om 14:21

Brouwerij Frontaal uit Breda lanceert dit najaar de grootste crowdfundingcampagne van Nederland. €5.000.000 is het streefbedrag voor de investering in een nieuwe locatie voor de brouwerij en het brouwcafé.

Brouwerij Frontaal vaten vullen
Brouwerij Frontaal
Brouwerij Frontaal header

Frontaal en crowdfunding

Brouwerij Frontaal logo In de afgelopen jaren heeft Brouwerij Frontaal al drie crowdfundingcampagnes met een enorm succes afgerond. In totaal werd er € 1.200.000 opgehaald en werden ruim 900 mensen aandeelhouder van brouwerij Frontaal. Zo haalden zij in 2019 nog €400.000,- op om Frontaal Bier verder te laten groeien. Na drie succesvolle crowdfundingcampagnes in 2018 en 2019 biedt Brouwerij Frontaal opnieuw investeerders de kans om mede-eigenaar te worden van de brouwerij.

Oprichter en eigenaar Roel Buckens:  “We gaan verhuizen naar een nieuw pand, met een nieuwe brouwinstallatie en afvullijn om aan de vraag naar ons bier te blijven voldoen. De productie draait momenteel op volle toeren en de vraag blijft alleen maar toenemen. We willen een serieuze stap maken. We groeien hard en moeten onze productielijn daarop aanpassen. Dat kan natuurlijk door geld te lenen/werven/verkrijgen via crowdfunding, maar we hebben bewust gekozen voor het uitgeven van aandelen. Het geeft aan hoe serieus we dit aanpakken. We willen investeerders betrekken bij het succes van onze brouwerij. We bieden uitstekende financiële vooruitzichten en daarnaast is het natuurlijk erg leuk om mede-eigenaar te zijn van een brouwerij.”

Lees ook

Naast de verkoop in horeca en retail heeft Frontaal een eigen Beerclub. Ruim 500 bierliefhebbers krijgen maandelijks een pakket verse bieren op de stoep.

Prospectus

De brouwerij stelt later deze maand een prospectus beschikbaar waarin alle financiële details worden beschreven. In totaal wil de brouwer minimaal €5.000.000 ophalen. Brouwerij Frontaal gaat zich vestigen in een nieuwbouwpand in Breda Noord.

Geïnteresseerden kunnen hun gegevens nu al achter laten om zo als eerste de kans te krijgen om aandelen te kopen.

Cookie instellingen