Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Fuck Wijn podcast proeft verschillende bierstijlen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Fuck Wijn podcast proeft en bespreekt verschillende bierstijlen

16 maart 2021 om 14:58

De nieuwe podcast over bier 'Fuck Wijn' gaat de komende weken met bekende gasten verschillende bierstijlen proeven en bespreken. Luister en proef mee met Ronald Giphart en Ronald van de Streek.

Ronald van de Streek en Ronald Giphart van de Fuck Wijn Podcast
Fuck Wijn microfoon
Ronald van de Streek over bier tijdens de Fuck Wijn podcast

Fuck Wijn: luister en proef mee

Op vrijdag 19 maart lanceren schrijver en bierliefhebber Ronald Giphart en eigenaar van vandeStreek bieren Ronald van de Streek, een gloednieuwe podcastserie over bier: de Fuck Wijn podcast. Fuck Wijn heeft acht afleveringen waarin Ronald en Ronald elke aflevering een bierstijl bespreken, samen met een bekende gast. 

Zo horen we onder andere wijnschrijver Harold Hamersma, radio-dj Domien Verschuuren, cabaretier Peter Heerschop, tv-presentatrice Dione de Graaff, ex-profwielrenner Laurens ten Dam en cabaretier Jochem Myjer over hun liefde voor bier. Van elke bierstijl proeven ze een klassieker en een nieuwe interpretatie en bespreken ze met een gezonde dosis humor hun bevindingen. Hou je van bier, wil je meer bierjargon leren en ben je benieuwd naar mooie, bijzondere en grappige bierverhalen van Ronald, Ronald en hun gasten? Dan is de Fuck Wijn podcast zeker een aanrader.

Lees ook

Bierpakket om samen te proeven

Het bijzondere aan de Fuck Wijn podcast is dat je niet alleen mee kunt luisteren, maar je kunt ook mee proeven. De mannen van Fuck Wijn hebben het dan ook over “Fuck Wijn – De educatieve meedrinkpodcast over bier”. Ronald en Ronald werken daarom samen met online bierwinkel Beerwulf.com.

Bij de Fuck Wijn podcast horen twee Beerwulf bierpakketten, waarbij Bierpakket #1 goed is voor aflevering 1 t/m 4 en Bierpakket #2 gepaard gaat met aflevering 5 t/m 8. Het eerste Fuck Wijn bierpakket is hier te bestellen. De eerste aflevering van Fuck Wijn, met gast Harold Hamersma (ironisch genoeg wijnschrijver), gaat 19 maart in première op Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Nieuwsgierig geworden naar de podcast? Beluister de teaser.

Afleveringen, bierstijlen en gasten

19 maart: saison, Harold Hamersma
2 april: tripel, Jean Marc van Tol
16 april: barrel aged, Merel Kuitert (Books, Beers and Beyond)
30 april: lagers, Domien Verschuuren

14 mei: IPA, Laurens ten Dam
28 mei: stout, Peter Heerschop
11 juni: weizen, Dione de Graaff
25 juni: wild, Jochem Myjer

Van de Streek en Giphart genieten van bier in de Vandestreek brouwerij

Cookie instellingen