Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Fuck Wijn podcast proeft verschillende bierstijlen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Fuck Wijn podcast proeft en bespreekt verschillende bierstijlen

16 maart 2021 om 14:58

De nieuwe podcast over bier 'Fuck Wijn' gaat de komende weken met bekende gasten verschillende bierstijlen proeven en bespreken. Luister en proef mee met Ronald Giphart en Ronald van de Streek.

Ronald van de Streek en Ronald Giphart van de Fuck Wijn Podcast
Fuck Wijn microfoon
Ronald van de Streek over bier tijdens de Fuck Wijn podcast

Vaderdag 2013

Hieronder een paar leuke biercadeaus voor Vaderdag in 2013. Lees je dit artikel later? Dan is het mogelijk dat sommige van onderstaande cadeaus of extra's niet meer gelden.  

Bier proeven in het donker

bier proeven in het donker Stel al je zintuigen op de proef terwijl het pikkedonker is. Kun jij raden welk bier je op dat moment drinkt? Geef je vader een proeverij van verschillende speciaalbieren en pils. Dit kun je zelf samenstellen en zorg dat je je vader in een donkere ruimte zet en laat hem genieten van verschillende bierstijlen door te proeven, maar niets te kunnen zien. 



Bierpakket met verschillende soorten bieren

Bierpakket

Drinkt je vader altijd hetzelfde soort bier? Of zelfs altijd hetzelfde merk bier? Daar kun je nu snel verandering in brengen! Er zijn een heleboel biersoorten en er is heel wat te ontdekken op biergebied.

Koop voor vaderdag dan een mooi bierpakket met verschillende soorten en merken bier! Bij Beerwulf vind je verschillende geselecteerde bierpakketten of stel zelf een Pack voor je vader samen.

Bestel op Beerwulf.com



Workshop bier brouwen

Zelf bierbrouwen

Wat is er leuker dan zelf je favoriete drankje te brouwen?

Met deze bierbrouwpakketten krijgt je vader een uitgebreide uitleg hoe je zelf bier kunt brouwen. Er zijn brouwpakketten te koop voor verschillende prijzen en moeilijkheidsgraden. Maar in alle gevallen kan je vader aan de slag om zijn eigen bier te brouwen en over een paar weken te drinken! Je krijgt een pakket om zelf 1,5 liter bier te brouwen tijdens de workshop.

Lees ook

Bekijk de verschillende pakketten om zelf te gaan brouwen.




bierpul Bierpul met foto

Verras iedere bierliefhebber met een leuke en originele bierpul!

Maak deze bierpul speciaal door hem geheel zelf te ontwerpen. Je kan hem laten bedrukken met een foto, logo en een tekst.

Bestel op Yoursurpise.nl



Geef een rondleiding Hertog Jan Brouwerij cadeau

Deze rondleiding begint in biercafé "De Hertog Jan Proeverij". Daarna gaat de rondleiding door de kelders en langs de brouwketels van Hertog Jan.

Naderhand is het natuurlijk tijd voor een lekker Hertog Jan biertje!

Check de website van Hertog Jan voor de mogelijkheden.


Gratis Beer Ruler

Bestel nu een vaderdag cadeau op www.giftsgadgets.nl, vermeld het woord bestevader in het opmerkingen veld en ontvang gratis een beerruler. 

Een Beerruler is een lineaal en bieropener in één een, zie de foto rechts. 

Bestel op Giftsgadgets.nl

Cookie instellingen