Palm Hopgave 2018

Geoogste hop van Palm aan brouwketel toegevoegd

Zanger en acteur Jelle Cleymans heeft de nieuwe oogst Palm-hop aan de brouwketel toegevoegd. 475 bierliefhebbers waren getuige van de Palm hopgave 2018.

07 december 2018 om 11:51


Palm Hopgave

Op maandagavond 3 december zakten 475 bierliefhebbers voor de ‘Palm Hopgave’ naar de brouwerij in Steenhuffel af. Op de laatste zondag van augustus waren ze er ook bij om de door brouwerij Palm geteelde hop te komen plukken. Traditioneel nodigt de brouwerij deze plukkers later op het jaar op de ‘hopgave’ uit, dit is het eerste moment dat de hop van het nieuwe seizoen aan een Palm-brouwsel wordt toegevoegd. 

Hopgave Palm

Jelle Cleymans

Zanger en acteur Jelle Cleymans, één van de hoofdactoren van de musical 40-45, en Palm-brouwmeester Jan De Cock vervulden de ‘hopgave’ met brio. Jelle Cleymans: "Het is fantastisch dat ik, in het bijzijn van zoveel mensen die liefde voor bier in hun hart dragen, de kans kreeg deel te kunnen uitmaken van deze magische stap in het brouwproces van Palm".

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Hertog Jan Grand Prestige

Hertog Jan Vatgerijpt bier
Van het Kroonjuweel van Hertog Jan is nu de Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt gecreëerd. Er zijn uiteindelijk vier varianten van dit bier op de markt gekomen!

Meer reclames van Hertog Jan Grand Prestige

Laatste reacties