Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grand Prestige Vatgerijpt beste Craft Beer ter wereld

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grand Prestige Vatgerijpt beste Craft Beer ter wereld

24 mei 2017 om 15:06

Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt valt in de prijzen bij de Meiniger International Craft Beer Award.

Grand Prestiges Vatgerijpt werden beloond met eenmaal Platina, driemaal Goud én de prijs voor het allerbeste Craft bier wereldwijd voor 2017.

Hertog Jan Grand Prestige in vier varianten
Hertog Jan brouwerij
Hertog Jan Grand Prestige

Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt Er was in Nederland al veel waardering voor Grand Prestige Vatgerijpt: het bijzondere smaakavontuur van de brouwers van Hertog Jan.

Bierexperts, liefhebbers en culinaire sterren waren het er al over eens dat de vier bieren prachtig uit de eikenhouten vaten zijn gekomen. Nu is er ook officiële erkenning, en wel van de gerenommeerde Meiniger International Craft Beer Award.

Beste Craft Beer 2017

Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt Cognac Een jury van negentig experts van over de hele wereld reikte voor de vierde keer sinds het bestaan van deze bierproeverij de prijzen uit. Hertog Jan deed het met haar verschillende op vat gerijpte Grand Prestiges bijzonder goed.

Lees ook

De allerhoogste eer ging naar de variant die negen maanden in originele cognacvaten heeft gerijpt: Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt Cognac. Dit bier won met Platina niet alleen de hoogste onderscheiding, maar werd door de professionele jury ook benoemd tot Craft Beer des Jahres 2017 International: het allerbeste Craft bier van 2017 wereldwijd.

Driemaal Goud

Ook Vatgerijpt Port, Vatgerijpt Bourbon én Vatgerijpt Goose Island werden onderscheiden: alledrie de varianten werden beloond met Goud. Deze bieren rijpten negen maanden lang in eikenhouten vaten waar eerder port, bourbon en Goose Island Bourbon County Stout in gelagerd waren.

Met deze waardering bereikt het smaakavontuur Vatgerijpt, dat in mei 2016 begon met het vullen van de vaten bij de brouwerij te Arcen, een voorlopig hoogtepunt. Met deze fantastische bieren bewezen de brouwers van Hertog Jan eens te meer hun kennis, kunde en grenzeloze liefde voor bier.

Zelf proeven

Wie Vatgerijpt zelf wil proeven moet snel zijn, de voorraad in de webshop is beperkt.
www.hertogjan.nl/vatgerijpt

Cookie instellingen